Work work!

då ska jag strax iväg till jobbet...kuuuuul...Ikväll blir det först att fira farfarn som fyller 75 (!) och sen blir det drinkar här :) så alla som är sugna kom hit efter 7 :P

Ska väl fixa iordning mig nu! :)

Herrååååå

Haha

Hittade en massa bilder från när jag, Annica, Madde, Amanda och Sofia var på hemmafest i Adolfsberg för snart 3 år sen...Tog över hela festen och alla va svin packade...vilka tider...Här kommer några vackra bilder på oss :


Jag bjuder på denna! Jag och Annica dansar loss i mitt gamla vardagsrum

Posarn haha

Okej orkar inte lägga upp fler...men vilken rolig kväll! Haha Sofia lackade ur totalt för hon trodde att hennes cykel blivit snodd...Annica tog nog en eller två för många tequila haha Säger bara SWEET CHILD O´MINE :) Vilka minnen! :D Någon sån fylla har man inte fått sen dess och det känns mkt bra!

Ska sluta kolla på massa gamla bilder nu :) Men det är så kul! :D


hopplöst

känner att det kommer bli + - 0 denna vecka och det gör mig så irriterad! Jag måste träna för att gå ner! Iofs har jag promenerat en timme varje dag men det känns ändå inte okej :( Hoppas att jag mår bättre på söndag...då blir det träning efter jobbet.

Men har ju inte ökat i vikt och antagligen har "omfånget" minskat men inte vikten...men ska väll inte stirra mig blind på det :)

Idag så ska jag fixa här hemma och antagligen färga av håret till så blont som det går :) Blir väl orange eller något sånt först... Vet inte riktigt vart jag ska gå... hmm studio green verkar jätte bra men dom har antagligen inga tider idag...och trash är ju sjukt bra men där brukar man få boka ett halvår i före för att få en tid...Men ska kolla med dom först :)

Nä ska ta tag i min dag nu!

Herråååå


Hahaha

kollade på mina gamla inlägg....jag har gått ner 2.7 inte 3.2 haha fattar inte hur jag fick ihop det...Matte, kanske inte min starka sida :P Ingen som vågat påpeka det heller! Jag ber om ursäkt för detta enorma misstag ;)

Promenad

kom nyss in efter en timmes promenad med Amanda :) Skönt att prata :)

Korten som jag fick av Madde fick mig att tänka...tänk vad tiden gått fort! Jag och spännis har varit tillsammans i 4år vi har bott tillsammans i 3 och vi har haft Priest i 3år (!) Lilla plutten! Jag känner mig gammal!


Här hade vi varit tillsammans i drygt två veckor...sjukt! Helt röd i ansiktet haha
♥Älskar min älskling mer och mer för varje dag!♥

En sak som är säker, jag måste färga tillbaka mitt hår till blont! Får ta tag i det imorn...dennis har blivit helt nostalgisk och vill att jag ska vara blond igen...tack säger jag bara...:P

Imorn då... då blir det lite lätt på gymet
sätta upp gardiner (kuuul)
städa lite här hemma
färga håret
prova glasögon
gå hem till dennis farmor och farfar
Lååång promenad med D
Sen blir det freeeeeedags myyyys (utan chips!)

Gjorde världens klipp idag! eftersom jag inte ska köpa några kläder innan jag gått ner till min målvikt så har jag blivit galen i smink! Så idag hittade jag en "rea" låda på hm med en massa läppstift i som va inplastade så det var inga äckliga och använda :) Så köpte två, en som hette chelsea red och en som hette beige pink...bara chansade och dom var skit fina! :) lyyycklig blev jag! Dom kostade 20 kr styck :P ordinarie 165 nöööööjd....

Vilken lång utläggning om mitt köp haha :)

Nä nu ska jag kolla tv och gosa med Priesten!

Herrå 


Minnen

Sitter och pratar med madde på msn och hon skickade lite bilder från när vi var "små" :) Oj va man va ute på krogen på den tiden! Men vi kom fram till en sak! Både hon och jag var smala, eller smalare iaf (jag)... men man tyckte att man var tjock då med...att man aldrig kan vara nöjd! Kanske är det man måste bli, NÖJD! fan ska gå ner till min målvikt sen ska jag vara nöjd över mig själv! då ska jag sluta ha komplex för allt...Så det får bli ett nytt mål... att bli nöjd! :D



Jag 18 år


Krasslig...

ja det gick inte över igår...tog en lång promenad och efter den kände jag mig bättre...men icke...somnade 21 och vaknade 9.15 trött tjej...Har två föreläsningar sen men vet inte om jag kommer orka...har tvätt tid också..usch va jobbigt vill bara sova!

Fan kommer ha gått ner 1 gram denna vecka...iofs har jag inte ätit fel men har tränat för lite :( Får bli en låååång promenad sen också...ska bara vila ett par timmar till :S


Herrååå

Krasslig :(

usch känner mig as dålig :( huvudet är tungt och halsen svider, mindre bra! Jag och Dennis skulle ju på boxning ikväll, faaan! Vill verkligen inte bli sjuk! Det får bara inte ske! imorn måste jag må bättre! Måste se till att träna extra mkt denna vecka pga den ev utgången på lördag om jag inte orkar röra på mig så blir det kanske inte någon utgång :( pisssss... Får bli en lång promenad ikväll iaf. Just nu sitter jag i mjukisar med en filt om mig mår verkligen inte bra, rumpa! Tatueringen kliar så jag håller på och bli galen....inte mkt som är bra just nu haha

Vill ha vår nu! Hoppas att jag hinner gå ner till min målvikt till sommaren! då ska jag köpa en massa fina kläder! :) Har lovat mig själv och Dennis att inte köpa några nya kläder tills jag gått ner...gjorde så sist och det var dumt för de blev ju för stora :S :) Får se om jag klarar att hålla mig ifrån att köpa en massa kläder :) eller jag vill inte ha vår...är så fint ute nu :)

Nä nu ska jag krypa ner igen....


Herrååå

Sådär ja!

ja då har man varit på gymet i ca 3 timmar :) härligt! en och en halv timme gym och en timme afro power dance! Dansen var så sjukt kul! och jobbig! svettades som en gnu! så skönt:) Nu har jag precis ätit knorrs kycklingsoppa jätte god! 100 kalorier / port så jag åt två och hade i champinjoner och lök:) mums! :) som sagt denna vecka är det sten hård träning och kost som gäller om det ska kunna bli någon utgång på lördag :) Imorn blir det en promenad fram och tillbaka till universitet och sedan boxning med dennis på kvällen :) tränade nog armarna lite för hårt idag kommer vara helt död på boxningen imorn, men det är smällar man får ta :) 

nä nu ska jag duscha smörja in tatueringen laga mat till dennis och sedan krascha i soffan!


herrå 

Måndag. -1,5

Först och främst! GRATTIS ANNICA BACKMAN! :D 23 år..ojoj :) sååå då var det sagt :)

Ny vecka! gick ner 1,5kg förra veckan nu sammanlagt 3,2kg känns braaaa..Denna vecka ska jag träna extra mkt för på lördag blir det ev utgång...och det är ju inte jätte bra om man ska gå ner i vikt :) Så idag blir det gymet imorn gym+afrodance
onsdag: boxning med Dennis
Torsdag: gym
Fredag: ev. spinning annars gym
+ lång promenader varje dag! 
Målet blir 1,8 denna vecka (kommer troligen inte att gå) men om man siktar högt...

Jaja...idag ska jag äta lunch med pappa han ska testa sushi för första gången.. det ska bli spännande :) 

herrå 

då va det gjort :)

Sååå då var man tatuerad:P Känns bra! Det kändes dock inte bra just då! fyfan va ont det gjorde efter ett tag ujuj! Men nu är den på plats och jag är skit nöjd! Lägger upp en bild imorn för jag blöder och varar jätte mkt så man ser inte färgerna så bra nu:) Känns så skönt att jag äntligen vågat! Jg fattar inte riktigt vad jag varit rädd för:P Men blir nog en till snart :P vill ha en liten vid ankeln :) Nä nu ska jag slappa en stund sen ska jag hem till Frida och fira henne :)


Torsdagen.

Ja då har hela dagen gått. Det blev en massa plugg och gym :) Är sjukt trött nu! helt slut i hela kroppen. Magen vänder sig ut och i  hela tiden för att jag är så nervös inför imorn :S haha men det kommer ju gå bra ingen anledning att vara orolig :) Som sagt..Amanda har 8 tatueringar som är gjorda i Turkiet...hon borde ju vara död nu om man ska kolla på statistiken (nä skoja) Nä men om man ska sova nu! kommer antagligen inte kunna sova nätterna framöver pga att jag har en hel tavla på ryggen :S Jajaaa Sätter in en bild imorn kväll på mästerverket (förhoppningsvis) 


GOD NATT


Trööööött!

Jag är så trött och har ont i hela överkroppen! Men det är skönt :) Boxades igår med Spännis, det var skit kul! Men väldigt jobbigt :) Mkt bra träning! både kondition och mkt styrka! Så vi skrev upp oss till nästa vecka också :) great!

Pratade med tränarna igår, känns så skönt! har verkligen skjutit upp det :S Men nu vet dom att jag tagit en paus för att bli bättre i ljumskarna och komma i kapp överhuvudtaget...mkt skönt!

Men vad händer nu framöver då? Jag ska till skolan efter lunch och göra ett arbete tillsammans med min förseminariegrupp, får se hur lång tid det tar...efter det blir det gymet, får se om jag kanske ska ta och simma ett par längder också :) Ska ju vara bra för ljumskarna... Sen ska jag ev. till Mberg med Malin, men får se om allt hinns med, beror ju på hur lång tid det tar på universitetet :)

Blir så irriterad på posten! ska få ett paket idag så jag ringde dit för att kolla om jag kunde komma och hämta det lite tidigare, men dom kunde inte hitta det för det var inte uppkammat :S sääämst!

HAHA igår var jag iväg och plockade ögonbrynen på studio green. Tjejen var jätte duktig och så...Så frågade hon: Brukar du aldrig färga dina bryn? Nä sa jag, vågar aldrig....Hon fortsatte plocka klart sen säger hon: Jag färgar dom, jag bjuder på det...ooookej....Haha dom blev jätte fina! men hon måste ha tyckt att mina ögonbryn va skit fula! :D haha bjuder på färg :) Men jag är nöjd :)

Nä ska sätta mig och plugga nu :)

Aaaah imorn är det dags för tatueringen!!!!! Ojojojojojjojoj vad nervös jag är! Har ju inte ens sett den, men han ska ju tatuera den "free hand" (haha) så jag hoppas verkligen att det blir fin :D Aaaaaaaah mina sista 24h som otatuerad nu.. ska ta tillvara på varje timme nooooot :P

Nä herrååå


Konstigt...JÄTTE konstigt...

Yodamo...Yoga dance movment...det var väldigt väldigt konstigt! Först var det yoga och genom det skulle man ladda kroppen som skulle senare explodera i rörelser. Hmm...så det började med att man skulle hålla varandra i händerna och andas och hjälpa varandra att slappna av. Sen såna klassiska yoga ställningar som man ser i filmer osv. Sen blev allt jätte konstigt!  Vi stod i led och gjorde en dans där vi kastade av oss alla roller, sorger och allt ont som hänt en i ens liv. Seeeen så pratade instruktören om att man skulle kansta ifrån sig all dålig energi och låta kroppen röra sig fritt...så vi var 30 pers som dansade runt som galningar...Haha måste ha sett sjukt konstigt ut om någon utifrån kommit in :) Men det va ganska skönt ändå, men för konstigt :) är väl lite djup eller så men det var för kontigt även för mig :S Kändes som lite bortkastad tid, blev inte svettig och det var inte jobbigt på något sätt :S jajaaaaaa blir ju boxning idag och det brukar ju vara sjukt jobbigt! :)

näääääääämen Herrå


Blaaaablaaaaa

usch vad tråkigt det är att skriva om saker som är mindre kul som t.ex. språkstörningar...:S Intressant att läsa om men att hitta egna frågor sög ju har kommit på några stycken som tog upp ca en sida, men måste skriva en till...hur ska det gå till? snacka om att ordbajsa! Men det är nog det dom vill. Blir så irriterad! Har inte fått betyg på 3 kurser så jag får inga pengar än! fan va sega alla lärare ska vara då! Usch! fan vi lämnar in saker i tid men dom kan skita i att sätta betygen, fan säger jag bara! jajaaaaaaaaaaa tyck synd om mig alla! :D

Jaja nu är jag inte längre orolig för vad pappa ska säga om tatueringen men nu är jag orolig för att jag kanske blir förgiftad eller nått sånt skit..Mindre troligt kanske men man kan ju få allergi eller nått...nä ska inte tänka på sånt kanske :) Men måste kolla om det är okej att träna efter...Kan ju undvika att ligga på ryggen men den kanske ändå kan bli förstörd. Tråkigt om jag inte kan träna på en vecka eller två:S

Vill få snyggare utseende på min blogg någon som vet hur man gör? Jag är sämst :)

Nä ska väl klä mig till dansen nu då :D


Denna kommer jag ha på min rygg inom kort :D

Hat åt uni! Mer pengar till Lisa;)


seg

har pluggat lite nu. Skickat in två grejer som är klara, känns skönt! En kvar...den största :( Men får ta tag i det i dag, men senare ;P Seeg dag! Va ute och gick i en timma sen har det inte hänt så mkt mer...ska dansa sen kvart i 7 :) Avbokade yogan för det fanns en plats kvar på afron :) Men tydligen var instruktören sjuk så det blir vanlig dans:) Blir nog kul! :D Är taggad inför imorn för då ska jag och D boxas...haha :) Nä Men om man skulle plugga vidare då :D


Later

Ny dag :)

Tog sovmorgon idag :) Gött! vaknade vid halv 10 och har kollat på film tills nu :) Ska ta tag i pluggandet idag och ta en promenad till biblan och lämna tillbaka en bok. ikväll blir det yoga eller power afro dance :) Vill helst gå på afron men den var fullbokad men det kan nog ändra sig under dagen:) Nä om man skulle ta tag i sin dag då :)

-1,2 kg

Ja ont i kroppen kan man ju säga att jag har idag...muskelgrupperna som vi gick igenom igår var: Axlar, mage, lår, rygg och lite armar... Sofia ville ju veta mer om vad det var så här kommer det! Jo man började passet med 15 min uppvärmning som var SVIN jobbig...man skulle ha armarna ut mot sidorna hela tiden + att man höll i vikter så rörde man på armarna in och ut och upp och ner osv...samtidigt som man hela tiden stod i typ 90 grader och gungade :) Man kan säga att det är ett rent styrke pass, ingen kordination behövs utan man lyfter vikter eller sig själv...man gör upprepningarna 8 ggr 2 typ och det var ca 5 olika övningar till varje muskelgrupp, man ville dö efter första övningen haha... Men ja ungefär så var det :) Jätte kul men SVIN jobbigt. Min tröja var rosa när jag gick dit och typ mörklila när jag var klar, HÄRLIGT! :) Så nu har jag bokat upp mig 3 söndagar :)


Ja -1,2 blev det denna vecka :) Så denna vecka ska jag gå ner minst lika mycket. No problemas ;) (vi får väl se)

Började min nya kurs idag...den verkar jäkligt hård och mycket att göra, men jag tycker att det är så roligt eller roligt det är jätte intresant. Hamnade i en bra "klass" och en jätte bra förseminariegrupp och läraren verkar kanon! lite skillnad från hur man har haft det om man säger så :) Men det känns som att man redan lärt känna två nya människor iaf, KUL!

Berättade för pappa idag om tatueringen...jag var så orolig men han brydde sig inte haha :) Skönt! så nu ser jag verligen fram emot fredagen! :D

ÅÅÅÅÅÅÅh var allt känns bra! :D

BE HAPPY! :D


Trött!

oj vad jag är trött! har sovit i ca 2 timmar, inte bra! Va på body sculpting i morse....ja det va jobbigt! men så kul! är helt slut i kroppen. Vill inte veta hur det kommer kännas imorn :S Men det är skönt att man känner att man gjort något. Nä usch va tråkigt med söndag! Men i veckan har jag skrivit upp mig på 3 pass som jag ser framemot...det blir yoga på tisdag, box tillsammans med dennis på onsdag och bodysculpting igen nästa söndag :) Och så blir det en massa gym :) Imorn går jag i skolan 8-15 sen gymmet...kommer ha ont i kroppen imorn så det blir nog bara kondition :) ska förbereda mig inför imorn nu :)

Herrå

Lördag!

Såååååååå då har man jobbat klart. Gick bra idag :) Gick segt första timmarna men sen rullade det på :) Skönt! Nu håller jag på och gör det lite mysigt här hemma:) Amanda och Pontus kommer snart :) Vi ska äta och snacka massa strunt, härligt! Imorn bitti är det body sculpting på Nautilus kl 11 så får inte bli för sent ikväll. Det luktar så gott här inne. Dennis har gjort kyckling med massa kryddor och det luktar verkligen as gott :) Nä men ska klä mig nu:) Får bli ett kort inlägg idag :) Skriver imorn efter body sculptingen (vad det nu är)


Herrå

kväll!

då sitter man i ad då...sitter utanför monstrets sovrum i väntan på att han ska somna :) Vi har varit ute och åkt lite pulka och kollat på Pippi på rymmen :) Snart ska vi äta lite:) Lillen har redan käkat :) vet inte riktigt vad jag ska äta...kanske åker och köper mig en sallad...nämligen planerat att vi ska äta hamburgare...nja känner jag:S Men han har nog somnat nu, så ska ner och hjälpa D med maten och se om det finns något till mig :)


Bye

Nojjig

haha känner mig så dum! idag tänkte jag inte åka till gymmet och då blir jag helt nojjig :) känner mig laaat :) Men hinner inte:) Jaja...så här ser dagen ut:

12.00 kommer min moster och hämtar upp mig :) vi ska till waterproof...så nervööös tänk om man inte blir nöjd?! typ gråter varje gång man ser den:S fast tror inte det hehe :) sen blir det lunch...är sugen på sallad från gröna grodan :) sen kanske det blir en sväng på stan med systeryster :)

får se oim jag hinner klämma in ett gym pass här emellan för kl 16 ska vi till Ad och barnvakter åt monstret:) ska vara där till kl 12 :)

Jaa så ser min Fredag ut :)

Nä ska äta ett päron nu! GOTT!

great!

har precis varit och tränat med Dennis och Viktor, så skönt! Körde axlar och ben idag :) känns lite bättre i armbågen (kanske inte har nämnt den) så det gick bra :) körde ett intensivpass på cykel i 25 min på slutet, är helt slut i benen (men det är braaa) Nu så ska vi strax äta det blir falukorv i ugn med bostongurka, potatismos och rivna morötter, GOTT! Kom på en sak idag, eller har vetat länge... men visste ni att det är 340 kolhydrater i 100 gram pasta?! det är sjukt mycket. Vet att det är mycket i potatis osv också, men pasta....ganska mkt...så ska dra ner på pasta nu framöver...byte ut pastan på lunchen idag till svarta bönor och kikärter som bara innehåller ca 90 kolhydrater/100 gram+ att man blir mättare av dom, tycker iaf jag :) Jaja...som sagt.. jag bantar inte jag byter livsstil, byter ut sånt som faktiskt inte är så bra för mig :) så bort med för mycket pasta helt enkelt :D

Nä nu ska jag fixa lite innan maten!

Sun is shinin' in the sky
There ain't a cloud in sight
It's stopped rainin' ev'rybody's in a play
And don't you know
It's a beautiful new day hey,hey

Runnin' down the avenue
See how the sun shines brightly in the city
On the streets where once was pity
Mister blue sky is living here today hey, hey

Mister blue sky please tell us why
You had to hide away for so long
Where did we go wrong?

Hey you with the pretty face
Welcome to the human race
A celebration, mister blue sky's up there waitin'
And today is the day we've waited for

Hey there mister blue
We're so pleased to be with you
Look around see what you do
Ev'rybody smiles at you

Mister blue sky, mister blue sky
Mister blue sky

Mister blue, you did it right
But soon comes mister night creepin' over
Now his hand is on your shoulder
Never mind I'll remember you this
I'll remember you this way

Mister blue sky please tell us why
You had to hide away for so long
Where did we go wrong?

Hey there mister blue
We're so pleased to be with you
Look around see what you do
Ev'rybody smiles at you
Ba ba ba ba ba ba ba ba ba
Ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba




en av låtarna jag lyssnade på idag! så bra! :D


Torsdag!

Ja då har man ätit lunch och tagit en lång promenad, så skönt! Kom på att jag har en ipod (haha) så drog i gång den och så visade det sig att jag hade hur mkt musik som helst så var ute och gick och lyssnade:) Det är så fint ute nu! Gick två varv runt stora holmen och första varvet var jag helt ensam, så underbart! Jag vet inte vad som har hänt med mig senaste tiden men jag är jämt glad och uppskattar det minsta lilla, helt underbart! Idag blir det gymmet igen med dennis och Viktor :) Igår så körde jag bara kondition cyklade i en halv timma och körde trappmaskinen i 20 (så jobbigt) hade sån träningsverk igår att jag inte ville köra någon styrka, men det blir det idag :) kör nog bröst, rygg och axlar idag..har jätte ont i min armbåge efter body pumpen i måndags, mindre skönt...men går nog över snart :)

Sitter och kollar på Ellen Degeneres och john travolta är där med sin dotter och han var så stolt över henne att han började gråta....det va gulligt! :D

Usch jag vill åka utomlands nu! Grekland lockar...blir nog grekland i sommar med älsklingen :) sen är ju planen att jag och anna ska åka iväg och gå och vara snygga på stranden någonstans haha :)

Nä ska greja lite nu och sen dra iväg :D

Höres!

Power afro dance

var för kul! man dansade i en timma med några korta pauser:) Man skulle inte titta i speglarna på hur man såg ut utan man skulle bli ett med musik, och det funkade verkligen! :D Man struntade helt i hur man såg ut eller om man gjorde "fel" (det fanns inga) och bara dansade till musiken! Man skulle andas på ett visst sätt också...Och det var sååå kul och härligt på något sätt! man blev verkligen ett med musiken på ngt sätt :) Jätte kul! Det här ska jag verkligen börja gå på!! :D

Nu ska jag göra en matlåda till dennis och gå bort med den till hans jobb :) Sen blir det gymmet med dennis och viktor..

HÄRLIGT!

Tisdag!

då är kl ca halv 6 och jag sitter i soffan och slappar! skönt! Min ledighet börjar idag! är ledig till på lördag då jag jobbar, så skönt!! Idag har jag varit på sista lektionen på svenskan, känns mkt bra! Skulle redovisa mitt arbete vilket också gick väldigt bra, var så nervös innan men till ingen nytta ;) Fick bara positiva kommentarer dock att jag skulle skriva om min bakrund till pm:et men det drar jag ihop på 5 min, så jag är jätte nöjd:) Men jag fattar inte hur petig man kan vara! Alla i klassen skulle göra om sina inledningar, syfte eller bakrund, och det va nästan inget att ändra! Onödigt arbete för honom kan jag tycka, menmen...Nu är det gjort iaf! Efter lektionen drog jag till willys och handla en massa, härligt med ett fullt kylslåp :D kom hem vid halv 2 så det blev en sen lunch men oj så god! Gjorde en sallad på mix sallad typ olika blad:), tomater, majs, gurka, ägg, tonfisk och blåmusslor, så GOTT:D ska nog äta det imorn med! Det är sjukt lite kalorier i tonfisk också vilket är bra! ca 100/100gram och det är så mättande. Så det blev en nyttig lunch :) Sen fixade jag lite här hemma diskade och dyl. sen kollade jag på en film.....sen har jag inte gjort så mycket mer...intressant dag? Näe, har ont i huvudet och en finne stor som finland i pannan så blev så att jag bara slappa. Men nu ska jag iväg på Afro power dance! Det ska verkligen bli skit kul! Ska möta upp anna halv 7 så ska göra mig iordning snart. En viktig fråga: Vad har man på sig?!? har inga träningskläder mer än schorts och t-shirts...får bli ngt sånt skit samma hur man ser ut, eller? :) skit samma!






Pratade med min moster förut och hon medelade att på Fredag så ska vi till waterproof och få se våra tatueringar, eller iaf prata om dom! Är såååååå nervös:D


Nä nu ska jag dansa my ass off! :D

Happy


osäker

hur ska jag göra!? jag är helt säker ena sekunden men sen börjar jag tveka! Det skulle ju inte vara för evigt, men de kanske inte går med på "mitt" förslag....Ååååh varför måste allt kännas så svårt ibland...Känns som om jag sviker en massa, men vem? Åh ska sluta fundera på detta! Jag älskar mitt liv just nu, det kanske betyder något?
äsch bara en massa svammel!

Don´t worry be happy, don´t worry...BE HAPPY!! det ända rätta!

Dag 1

då var denna dag till ända...jag har hunnit med att tvätta, ta en lång promenad med sofia, tagit en sväng till universitet och varit på Body pump på nautilus. Det bästa är att jag inte är ett dugg söt sugen..har inte varit det på hela dagen! jag är sååå duktig! :D Body pumpen gick bra men trodde att den skulle vara bättre...Jag kommer iofs ha sveriges träningsverk imorn men trodde att det skulle vara jobbigare så blev lite besviken...Men jaja imorn är det dags för power afro dance:) Det tror jag kommer bli skit kul! Efter det ska jag till Lundby och fira syrran som fyllde 19 förra veckan... Imorn blir det även skola och en lång promenad, någon som är sugen på att följa med? :D Senare i veckan har jag bokat in mig på spinning på fredag och body sculpting på söndag morgon...det sist nämnda ska bli väldigt intressant första gången dom kör det på nautilus och ingen där viste vad det va hehe...Men skulle vara något med styrka och troligen mkt bål och skit jobbigt...men det låter bra! :D Dagarna emellan blir det gymmet förutom på lördag för då blir det "vilodag" :D

Det som känns jobbigt som fan är att min värk i ljumsken har kommit tillbaka :( har varit ute och gått ganska långt två dagar nu och det sätter direkt sina spår...fattar inte varför det inte går över! Blir så frustrerad!! men nu ska jag träna smart! ingen löpning utan cykling, "trappträning" och crosstrainer så hoppas jag att det så småningom ska gå över, annars får jag fan ta kontakt med Usö...:S men tänker fortfarande gå ut på promenader för det klarar jag utan att bli gråtfärdig iaf :D

Nä nu ska jag kolla resor till fjällen!

MYS!

Äntligen

Då var man igång! Idag startar viktnedgång 2010 med målet beach 2010 hehe! Har startat dagen med 1 och en halv port. fiberrik havregrynsgröt toppad med en banan...muuuums...eller inte så sjukt äckligt men är mätt som ett svin nu :) Senare idag bär det av till nautilus, fanns inga platser kvar på body pumpen just nu, men folk kan ju hoppa av... annars blir det till att gymma, HÄRLIGT! :D Nä men känns bra nu! Tog kort på mig själv med väldiiiigt lite kläder för att ha ett "före" kort...såg förjävlig ut, ingen porrbild direkt...haha har vägt mig nu på morgonen, svimmade nästan... usch! ska mäta min vackra mage, armar, byst och lår senare ikväll får det bli... Mitt mål är att gå ner minst 2 kg denna vecka... tror ni att det går? jadååå. 

Ska till universitet snart och lämna in tentan och sen tvätta... mellan tvättningen blir det till att ta en promenad, någon so vill följa med? 

Till lunch blir det köttfärsås och pasta...inte så bra kanske men rester från igår och det måste ju ätas upp... Imorn ska vi åka och storhandla alla nyttigheter vi behöver...skrive vi för dennis blir ju tvingad att också äta smalt, stackarn! hehe 

Min första utmaning blir på lördag då pontus och amanda kommer hit och äter...blir ett glas vin för min del och ingen efterrätt.. men det ska jag klara! för jag har förvandlats till duktiga lisa! så det så! ;D 

Nä om man ska sätta igång och ta sig i väg till universitetet då :)

PS: Jag bantar inte jag ändrar min livsstil ;)


paus 1

ja då har man pluggat i ca 3 timmar...HÄRLIGT! not... men det rullar på... är för trött bara. Har skrivit klart drygt två frågor av fyra så det verkar som om jag kommer hinna klart till imorn kl 12, eller vad tror ni? usch känns som om det varit samma frågor på flera tentor nu och man måste komma på ngt nytt varje gånd, för svårt... menmen det ända som är intressant är att läsa och dyslexi och läs- och skrivsvårigheter allt annat är trökigt! är hungrig nu också... hatar mig själv för att jag inte kan ta tag i saker i tid! BALLEEEEEEEEEEEEEE får väl komplettering på denna med... sweet........................

höööres

så intressant inlägg??


helgen

♥4 år med älsklingen idag!! Älskar dig min prins! ♥
Ja då var denna helg snart slut :( tråkigt! Men nu börjar skolan igen...skönt!! :D Men något som inte känns skönt är att jag ska lämna in en tenta imorn som inte är klar på långa vägar...men bara att ta tag i det. Fick ett glatt besked nyss, klarade min komp. till en gammal kurs, skönt! då var den helt klar också har inget som släpar efter just nu då.Gött! :D Ja så nu ska jag sätta mig och göra klart denna tenta...
men känns osm om jag har mkt att tänka på...kan verkligen inte bestämma mig för hur jag ska göra... vill ta en paus men det kanske dom inte går med på..Känner att jag vill komma i kapp igen och sen komma tillbaka...jaja får fundera vidare...
Nu i veckan blir det hårdkörning på nautilus med anna! Body pump imorn, power afro dance på onsdag och spinning fredag :) + gymma på dagarna! det blir grejer det! saknar gymmet och att få svettas rinktigt ordentligt! :D skriver igen imorn eller ikväll om jag inte orkar plugga :P
Don´t worry be happy....

Be happy

Ja då var det torsdag då! Trodde att min förkylning gått över... men icke! Har skit ont i halsen och är allmänt hängig...Skönt att det bara är en dag till på jobbet och sen HELG!! fy vad skönt! Jag trodde att jag skulle jobba men fick veta att jag fått byta helg, oh nej (inte) Så till helgen drar jag och Dennis ut till stugan med katterna. Kommer bli ca. 25- om man ska tro på smhi så vi kanske fryser ihjäl...men vi får värma varandra :) På Söndag firar vi 4 år tillsammans så vi tänkte "fira" det på lördags kvällen med att laga tre rätters Mysfaktorn är extremt hög då! God mat, brasa och med älsklingen, kan det bli bättre? ;) Alldeles nyss var jag på Waterproof med min kära moster + kusinerna.. vi skulle få se våra kommande tatueringar men killarna som ska göra dom var sjuka, SYND! men vi ska försöka nästa vecka istället...Och tänk imorn är det bara 2 veckor kvar... Shit jag måste kolla ordentligt på min rygg nu..kommer aldrig bli densamma, men förhoppningsvis snyggare :D

Nej nu ska jag plugga...har en tenta som ska vara inne på måndag och Lisa Eriksson har som vanligt injte börjat... men har inte fått böckerna än så det är lite svårt... Ska göra en uppgift klart nu sen resten på Lördag om böckerna kommit vill säga. Håll tummarna!! SÅ det blir en plugg dag på landet på lördag och sen myskväll :)

Nä ska sätta igång nu!

ÄLSKART! ♥

BTW...

ungefär 15 st som läser varje dag... Vilka är ni!?!?! ;D

Ledigt

Fy fan va skönt att vara ledig en dag mitt i veckan! Igår tog vi vara på kvällen då man kunde vara uppe länge utan att vara förstörd idag. Jag och Dennis åkte ut till pappa och Carina och åt goood mat. Emma och Sebbe var där också:) Vi käkade och spelade spel:D Idag sov vi till 10 sen gick vi och köpte färskt bröd och yoghurt :D GOTT! Sen så slappade vi till 2 typ så sköönt! är inte ofta som vi bara ligger och struntar i att hitta på något :) Nu senare på dagen har vi städat. Riktigt ordentligt! Städade ur garderoberna och ja överallt.. slängde skräp osv. men vi är inte klara än men snart så... så jävla skönt att det är riktigt fint här hemma.. ikväll ska vi göra pasta sallad tända en massa ljus och mysa, Härligt! Nä nu ska jag fortsätta!

PS: Nu vet jag exakt hur min tatuering ska se ut! Lääängtar bara ett par veckor kvar! :D

På återseende!!

Kyla!

fy faen vad kallt det är! Det är perfekt att jobba på posten då....NOT! men det var inte allt för illa idag hade inga "gruppisar" så det tog bara 2 timmar och 45 min typ...men jag har inte tinat än är sjukt kall om röven..

En rolig sak hände i morse...eller kul och kul? men iaf...kl var 7.00 och det var -18 grader ute...jag tänker..."Jag skulle behöva tanka" Idioten går ut och tar pumpen...utan vantar... vad händer då?!? joooo pumpen frös fast i mina händer...Jätte skönt? nej... så drog bort en liten fin bit skinn mellan tummen och pekfingret, så skönt! stod där och skrattade åt mig själv en stund, hur fan kan man va så dum?

En till rolig sak som ofta händer på posten är att folk skickar post till adresser och till folk som inte finns... några expempel:

En prenumeration på veckorevyn till: Din mamma 702 20 örebro.... vem betalar den? Din mamma?
Ett jul kort till en Eriksson i örebro på adressen: Örebro almby LOL... förväntar sig personen som skickat att den ska komma fram? personen har ju ändå betalat...

Ja det är sånna här saker som gör dagarna på posten lite roligare iaf... Näää men nu ska jag strax åka och hämta annica, lämna grejer hos madde, åka och handla, fixa pannacotta och till slut ut till Lundby ikväll... Men nu ska jag vila en stund!


På återseende!

Mamma

Glömde att uppmärksamma att min mamma skulle ha fyllt 50 år den 1/1-10


Grattis min älskade mamma! Jag vet att du är med mig!

Älskad föralltid!

♥1960-01-01 †1996-10-09



Work Work...

Då har man jobbat lite igen då! Gick bra idag var inte så kallt och snön var inte alltför jobbig...Körde fast en gång ordentlligt annars gick det som på asfallt. Nu ska jag ta tag i allt mitt plugg. En tenta + två kompleteringar sen är denna äckliga kurs klar! lääängtar till på måndag då jag har mitt sista semenarie!

Imorn ska jag umgås med annica, det var länge sen! Så nu är det fan på tiden! Åh idag på jobbet så hände en gullig grej...Jag har blivit helt insnöad på att skaffa hund igen (ska inte göra det) Så har jag två favoriter Tollare och Berner Sennen. Så idag kom det en stor hund rusande mot mig som var hur glad som helst! sprang runt och kastade sig i snön och då kände jag en sån ska jag ha! Det var såklart en Berner sååå jävla fina...men dock stora för det visade sig att hunden jag träffade på var en valp men jätte stor :)

jag döör så söt!
Vill vill haaaaa! Han skulle heta Bonzo! :D Man kan väl få drömma?


Jaa om man skulle sätta igång med pluggandet då!

På återseende!


helgen

Då är snart sista helgen på "lovet" slut :( känns mkt tungt! Igår åkte jag och Dennis ut till hans sommarstuga för att mysa! Hans syster med barn var där så vi lekte en massa i snön det var väldigt kul! Det var så sjukt fint där ute! Hur mkt snö som helst och sol! På kvällen var vi ute och gick i månskenet och när vi kom tillbaka satte vi oss framför brasan och mös! en helt underbar lördag kan man säga! :) Nu ska vi slappa lite sen ska vi till mberg och köpa present till min kusin som fyller 18 år idag och sedan ska vi ta oss ut till vintrosa för lite kalas! UUuussch vill inte att julen ska vara slut! Men ser fram emot specialpedagogiken som börjar snart.. men först lite tentor i Svenskan....Det känns skit! jajaaaa........sånt är livet!
Nä nu är det dags att hoppa in i duschen!
På återseende!
:D

Nyårsafton

Ja då har nyårsafton farit förbi... det var skoj...inte jätte skoj men skoj :) Alla dök upp så det var skoj och de flesta hade kul under kvällen :) Btw Lag 3 vann lekarna... grattis sebbe! som var lagledare i det laget..jag har en guldmedalj till dig hehe... skulle ha varit ett par till lekar men schemat sprack men det gjorde inte så mycket. Jo men det mesta var kul i går, det skedde ett litet missöde och jag blev skit arg men det är sånt som händer va igentligen inte så arg heller tyckte bara att det var omoget och onödigt men omständigheterna var väl inte så som jag trodde att de var då men hoppas att personen i fråga inte är arg på mig :)

Har varit där och städat allt nu. Det var inte så mycket så det var skönt! Men just nu känner jag att detta var sista året jag anordnar en sån här stor fest. Nästa år vill jag ta det lungt med familjen eller ett par vänner... men det är ju ett helt år dit så det kan ju ändras :D

Nyårslöfte blir att gå ner sjukt mkt i vikt haha skriver det här för då är det as skämmigt om jag misslyckas eftersom halva örebro läser denna blogg (eller inte) Jag är inte ensam om detta löfte utan jag och Anna ska kämpa tillsammans med början på måndag.. då blir bär det av till nautilus och vårat första träningspass.. ska bli väldigt kul att göra det tillsammans med någon och Anna hon är verkligen as hård så hon kommer hålla koll på mig med har jag en känsla av... Så från och med på måndag så kommer jag skriva en del här i bloggen om hur det går osv. om det är intressant? det skiter jag i... skönt att skriva av sig bara :) Mitt mål är ca. 15 kg men skulle vilja gå ner 20 det skulle vara coolt.. så lite har jag inte vägt sen typ 7:an haha och då skulle mitt Bmi vara runt 20 så det skulle ju vara bra... men vet inte om min kropp kommer gå med på det...

SÅ... detta år så kommer jag att gå ner till min dröm vikt och kommer att hålla den.. när målet är nått ska jag och Anna ta en sista minuten och gå i bikini på stranden och vara skit nöjda! det ni! Detta år kommer jag även att börja läsa specialpedagogik och även läsa en kurs matte och när året är slut har jag endast ett år kvar på universitetet sen är jag en fullt utbildad lärare...

Jag gör en lite lista! Detta kommer ske 2010:

Hålla mitt nyårslöfte
Läsa spec. ped.
läsa matte
åka till Öland med ♥
Ta en sista minuten med Anna

Detta är saker som jag Vet kommer att hända detta år... är spänd inför vad mer som kan ske!

Detta blev ett väldigt låååååångt inlägg men det är ju ändå det första detta decenium så då får man ju bjuda till lite... men jag hoppas att alla hade en kanon kväll igår!

Gott nytt 2010!!


RSS 2.0