Dags

Att röra på fläsket



lång promenad med B Och Body combat ikväll! LOVE IT...

Fredag

Då var det fredag då...Dennis drog precis till stockholm för att skriva tenta, drygt! Vad händer idag då? Jga måste plugga, har sveriges värsta redovisning på tisdag som måste vara perfekt. Annars får man U...Det värsta är att allt ska vara på engelska, men det ska nog gå bra! :) Imorse när jag var ute med B mötte vi en granne som bor mittimot oss...

Hon: Har ni inte kvar katterna?
Jag: Jooo (?)
Hon: Det var länge sen jag såg dom i fönstret...

FÖNSTERTITTAREN!? Lääskigt :P Det sjuka är att hon vet vart vi bor eftersom hon inte bor i samma hus som oss...

Nä blir nog en tripp på stan/mberg idag också, Hanna ska ha ännu en ny kjol :P Åååh jag vill också ha ngt nytt men hittar inget...

LATER


Usch vad liten och söt

SUCK

Känner mig som världens tråkigaste! Trött hela tiden 0 ork verkligen... :( Har ingen lust att träna eller gå ut och gå vill bara ligga ner gosad i sängen.. men det går ju inte!

Idag har jag varit en sväng i skolan (booooring) Har fått en böld bakom örat som gör ont...Tumör? En tvilling som är på väg ut? Int vet jag men förmodligen ett virus eller så kommer jag drabbas av århundradets förkylning kl 20.03 ikväll, hoppas inte!

Igår kväll var jag ute och gick med Bonzo och mötte en JÄTTE hund som såg precis likadan ut som Bonzo, om man bortser från den enorma storleksskillnaden :) Det som var så roligt var att hunden hette håll i er.... FONZO haha Bonzo och Fonzo vad är oddsen? Roooooliiii :)

Vad händer framöver då?

Imorn vet jag inte, kanske ska ta och ringa och säga att jag kan jobba....eller inte....kanske
Ska träna med Dennis syrra, Body combat! I LOVE IT!

På lördag är det tjejfest hos Dennis syster (38år) Jag är brutalyngst om man säger så, men det blir nog skit kul :) Ska även ut på krogen med sällskapet :) 
Ska även jobba hela helgen, känns kanske sådär men kul med pengar! :D

Nä nu ska jag gå och hämta ett paket från H&M, spääännande!! Ska till Lundby och leka med Bonzo lite senare också, gos!

LATER


ZZzzzZZZzzzZZZzzzzZZZ

Så trött! Har sovit i en timme och känner mig helt slagen! Usch! Hjälper ju inte att det spöregnar och att det är mörkt ute... Ska dra och träna om ca en timme, hoppas att jag vaknar till innan det bara :)

Idag har jag varit i skolan hela dagen, en riktigt tråkig lektion hade jag...ritade mest i blocket och gäspade, bidrog kanske med lite men inte mkt. Fick tillbaka min tenta från förra kursen. JAG KLARADE DEN! :) Fyfasen vad skönt! Känns great!

FYYYFAN vad jag hatar min dator! Hade skrivit och lagt in en massa bilder, men nu är det borta...SATAN....gör om då...

Har inget mer och skriva om så bjuder på en bildkavalkad på ingen mindre än mig själv :)


Så här glad och rödrosig var jag i fredags efter ett glas rövin och nya kläder :)



Så här snygg var jag för några år sedan...GRRRRRrr


Skit glad, keps provar afton månne?

Usch vad gammal jag blivit! Korten är ca 3 år gamla...vill tillbaka till den tiden...NUUU

LATER

Helgen

En väldigt händelsrik och rolig helg har jag haft! :D I fredags var det lite myskväll :) Kollade Doobidoo, älskart! Pensionären i mig :)



Äger Dennis på dessa :D

På Lördag morgon drog jag och Bonzo till Lundby och busade med Carina, pappa och Olivia nere på fotbollsplanen :) KUL så roligt att se Bonzo springa som en tok :)

Bajshund!

Sedan bar det av till Mellringehallen och innebandy...mindre kul kanske :P

På kvällen åkte jag och Amanda hem till Hanna och lite förfestande! :D KUUUL Satt och snackade en massa och åt Västerbotten paj, MUMS!

Fick skjuts upp på stan av Lena, Amanda blev helt imponerad av bilen och måste medge att man känner sig lite "viktig" i den, haha :) Tog en sväng till pitchers och spelade bort pengar på black jack, jag är inte riktigt med ännu:) Men snart så:)

Sedan drog vi till Strömpis där festen började. Var verkligen skit kul! Dansade som galningar och träffade mkt roligt folk, varav en man utklädd till tjej som talade som bara den... Det bästa var " Men allvarligt hon pillade mig i stjärten" ;) Lyckades ju fastna på bild också :)


Ser för sleten ut men kul hade vi! Josses porrhandske fick vara med på ett hörn :) Det var roligt att folk var utklädda, men en del var läskiga som satan :)

I går efter en dag av slö så kom Sofia och DAvid hit på spelafton :) Vi åt mat från Grekiska kolgrills baren och spelade Alias...Skrattade så jag höll på att dö hela kvällen. Alltid lika roligt med Sofia :D haha KUL! :D

Idag har jag jobbat på posten och varit hos tandläkaren :) Är totalt slut! Åkte förbi madde en sväng också och fick min födelsedagspresent från USA :) victoria secret grejer(porriga trosor :) och body lotion) och örhängen från forever 21(påfåglar as balla) och en chockladkaka... Jätte fina grejer! :D TACK MADDE! Hämtade även mina grejer som kommit från Oriflame, duschtvål och lotion :) Vill beställa mer allt luktar ju så jäkla gott :)

Nu ska jag läsa "Anne on green gables" LOVELY! Sen ska jag dusha och använda mina nya grejer:) Sedan hoppa i min nya morgonrock som är sjukt rosa:) Slappar kväll!

LATER

RSS 2.0