Lördag!

Då var lördagen strax slut... har sett innebandy idag. Tjejerna vann igen! SÅ sjukt bra är dom! :D härligt!! Nu på eftermiddan/kvällen har vi varit hemma hos dennis syrra och käkat och myst :D tog en sväng till Pappi också o hämtade lite resväskor. Imorn har vi tvätt tid 07:00 perfa! sen blir det packning städning osv. gillar att skjuta fram saker :P närå men skönt att ha mkt att göra så man inte hinner fundera på flygresan :) så imorn bär det i väg! kanske får tag på nån dator där nere... men vi höres allihopa!

Puss och kram
Peace out!


Helg!

Äntligen helg!! så skönt! är ledig i en heeel vecka nu!! GÖTT. Teneriffa på söndag ska bli för härligt... bara resan ner som jag är orlig för...är fööör flygrädd pinsamt faktiskt..helt hysterisk när vi ska lyfta, menmen. Ni får skriva några stöttande ord till mig! så blir jag nog lite lugnare!

Haha roligaste grejen idag... Hade på mig en klänning till min praktikplats. En klänning som jag tycker är rätt fin.. Hade en skärp i midjan och så det blir ett fall över magen. Fint tyckte jag men det tyckte INTE en kille på 11 år.. Han sa: Varför har du ett tant skärp i midjan? bara tanter som har så där...Jaha sa jag...jag tycker faktiskt att det är ganska fint... Han: Neeeej, du ser faktiskt gravid ut i den där...
Jag doooog av skratt!! och sa att det var faktiskt inmte så snällt! Då la han till: Men du är ju inte så tjock annars... HAHAHA jävla unge! men han va ju ärlig han tyckte verkligen att jag såg ut som en gravid tant.. ska nog sluta ha så ;)

Nä nu ska jag fixa iordning mig. Jag och Spännis ska hem till Amanda och Pontus och snacka, äta mat och dricka en massa vin.. Mysfaktorn på topp!! :D Perfekta starten på semestern!

Höres!

Nyårskläderna klara

Får fan bli detta... kan inte släppa frillan på han till vänster...fruktansvärt...




Blev helt insnöad på Beegees... men kolla brallorna...det är så fel på så många sätt....taight...


Varje gång

Tänk att varje gång jag ska lämna in något väntar jag till sista kvällen och blir skit arg på mig själv för att jag inte gjort det tidigare... herregud jag är sämst! och som alltid så slutar det med att jag skriver här istället, haha. Men men det finns ju så mkt annat som är mkt roligare, eller hur? :) Kom på att jag har något mer att se fram emot som typ slår allt annat! NEW MOON har premiär den 20:de November... är ju tyvärr på Teneriffa då, så kan inte se den på premiären:( men när jag kommer hem smäller det.. då ska jag min moster, madde och karins kompis iväg och se filmen och sedan ut och dricka drinkar, kan det bli bättre? ;) Nä nu måste jag verkligen plugga Dennis syrra kommer sen, då lär det ju inte bli så mkt plugg iaf:S haha Jag är värdelös! BUT I LIKE IT!!
 
Stayin' Alive på högsta nu och arbetet blir klart på nolltid :P
Är så avundsjuk på deras frillor...  Kolla hur brallorna plutar ut på div ställen...gillar han till vänster... Grrr


Mkt att se fram emot!


Usch har legat sjuk nu i två dagar, för tråkigt! Men börjar känna mig bättre så imorn ska jag tillbaka till min Vfu skola (praktikplats) ska vara där resten av terminen och kan inte vara sjuk för mkt för då måste jag ta igen dom dagarna innan jag kan få mitt betyg (suger!) Vad har hänt sen sist jag skrev då?

För ett par veckor sedan hade Sofie och Robert hade inflyttningsfest vilket var väldigt roligt! Mkt folk och kvällen blev helt enkelt lyckad! Vi hamnade till slut på Ritz, vilket var skoj... men kanske inte ett ställe som jag längtar tillbaka till, men det var väldigt  fint där inne! 

Jag har klippt mig, klippte av ca 2 dm ojoj så kort...(igentligen inte) fortfarande ovant men väldigt fint och jag är jätte nöjd! I morgon ska jag färga det också! Spännande! 

Kom på idag att jag har sjukt mycket att se fram emot! I helgen ska jag träffa Annica vilket var sjukt länge sen så det ska bli trevligt! :)

Den 15 november drar jag och halva dennis familj iväg till Teneriffa i en vecka! ska bli så otroligt skönt måste jag säga!

Och igår fick jag ett väldigt trevligt sms från min kära vän Amanda. Hon medelade att hon bokat hotell till oss den 12 December på clarion sign i stockholm! ska bli så roligt! vi ska skämma bort oss själva som bara den och festa! blir nog julklapps shopping också, men mest till oss själva! :D Ser verkligen fram emot det Amanda!!

 

Snart är det ju Jul också! så mysigt. Vi ska ha en riktigt mys jul här hemma i år! vi ska verkligen gå all in för julen.. ska bli mysigt!

Nu ska jag laga mat och gosa lite med Priest och Judas...




Ps: någon som är bra på Italienska?

Peace out!


RSS 2.0