Sista biten nu

Uppsatsen är snart klar...känns lite overkligt :S Men det ska bli så sjukt skönt att bli klar! Bara det sista finliret nu som måste fixas :) Annars dååå, idag har jag suttit på universitetet med Sofie. Tanken var att vi skulle plugga men blev mest en massa snack, skönt! Vi har nu skickat ut inbjudningarna till vår examensfest :) Ska bli så kul! Vi kände att det skulle bli roligast om vi firar tillsammans med våra vänner. Låter kanske fel hehe de vi umgås med på universitetet är ju såklart också våra vänner och dom är bjudna dom med. Men det blir inte bara med folk från universitetet, vill ju fira med dem närmsta :) Kul ska det bli iaf! :) Annars idag har jag faktiskt pluggat en del och varit ute och sprungit med Bonzo. Han ligger helt död här bredvid :)

Jag berättade ju inte om att jag inte fick det jobbet jag ville ha :( SYND! men jag har varit på en till intervju och väntar nu på besked. Hoppas att jag får det, en mycket spännande förskola med många utmaningar:) och då jag egentligen inte vill jobba på en förskola så passar det ju om det är en speciell förskola :) Det är en förskola med 18 barn varav 17 har annat modersmål än svenska och då dom är små och föräldrarna inte talar svenska så kanske ni förstår utmaningen? Spännande... Håll tummarna för mig! :)

Om ett par timmar ska jag iväg på julfika hos Annica, hur mysigt låter inte det? :) Anna och Jessica ska också dit :) Kom på en till sak som jag ser fram emot under 2012 eller en, flera! Alla fyller ju 25. Jag räknar med att de flesta slår till med brakfester :) KUL! lär väl bli 1-2 fester i månaden :) Jag får dock inte ha någon fest :( Gifter mig 4 dagar senare så får kanske fira bröllopet och 25 års dagen kombinerat. Eller iofs fest är ju alltid kul, får se hur det blir :)


Blablablaaaaaa


LATER

vilket jävla år...

jag har att se fram emot :) Året kommer att börja med att jag tar examen, dvs EXAMENSFEST! :) Sedan får jag förhoppningsvis den tjänst jag sökt, håller alla tummar! Sommaren kommer bestå av Åland (ÄNTLIGEN) och en tripp till Spanien med Malin och Tim :) Under sommaren ska jag också hinna med att gå på Bruce Springsteen och COLDPLAY!!!! min älskade moster smsa förrut idag, hon hade två biljetter, behöver inte skriva hur lycklig jag blev va? Vi ska även lyxa till det och sova över på grand :P Lyxigt ska det va! Två månader senare så kommer jag att gifta mig med den finaste killen som finns :)

Vill att 2012 ska starta nu! och vet ni vad? Jag har kommit fram till att det är helt underbart att vara lycklig och att man faktiskt får vara det + att det känns underbart att ha saker att se fram emot :) Det svåra blir att verkligen njuta av allt :)

Nu ska jag fortsätta min brutala städning :)

LATER

Det kanske är dags?

Hello friends!

Det var ett tag sen? Känner att det är dags att damma av bloggen, lite rädd att den skulle dö ut helt och det får ju bara inte ske.

Hur är läget då? Här är det bra, nyss hemkommen från stan. Har varit en sväng med min lilla farmor, mysigt som fasen :) Hittade en massa kul småsaker som dukar, ljus, servetter osv :) Ska duka jätte fint imorgon när Johan och Therese kommer hit och käkar julbord :) Köpte även stickor och garn, jag ska nämligen börja sticka (haha) Stackars Anna som ska lära mig...kommer ju att gå åt helvete, men testa måste jag ju göra :)

Ska strax iväg och handla med Dennis till imorgon sen ska jag hem och blir sedan hämtad av Claesson och så ska vi åka och handla igen :) Ska nämligen ha myskväll med Emma, Emma och Madde ikväll :) Ska bli trevligt!! :)



lite splittrat innlägg känner jag...har igentligen inte något jätte kul att berätta...eller vänta...håll i er...alla ni som inte vet än...är ni beredda??


JAG SKA GIFTA MIG! 13/10-12 med Dennis dårå ;) Coolt eller hur? :) Ska bli så himla kul,mysigt,spännande, JA ALLT! :D Är sjukt taggad!

Bloggen kommer att ändra header nu...fattar ni väl, är ju inte en "blivande fröken" det är jag faktiskt nu...det kommer nu att stå "en blivande brud" Det ni! töntigt va? hehe men som Blondinbella hade sagt, en bra blogg har ett fokus, en genre som lockar folk... och jag menar, jag vill ju kunna leva på min blogg...eller? 


Bilden ovan är ju på Bruce Springsteen och anledningen till att den är där är att jag tänkte skriva att jag ska gå på honom (ska klampa) i Juli :) KUL! förjävla snygg gubbe måste jag säga... Jaja...nog om det...

Annat trevligt då, jag är snart klar i skolan. Bara den jävla uppsatsen som ska bli klar och sedan är det färdigt. 3,5 år har gått sjukt snabbt vet inte om jag är redo än? Joo tror nog det. Har sökt en massa jobb och ska på en intervju nästa vecka, nervös?! Jaaa lite lätt. Mitt drömjobb (just nu) vilket skulle betyda att jag skulle jobba ihop med en av mina finaste vänner, det skulle ju vara helt awsome?

Ahaa det var väl det...lite splittrat innlägg inget fokus lixom bara spydde ut en massa tankar, lovar att bättra mig :)


LATER


RSS 2.0