Lördag

Det där med att jag längtar efter våren, det tar jag tillbaka idag! Det vräker ner snö härute och det är så vackert :) Så det kan gärna vara vinter ett tag till :)



Bonzo verkligen älskar snö! En gammal bild från förra året...

Nu ska vi lösa melodikrysset och sedan bär dewt av mot Degerfors :D

Later

Lanna Lodge

Vilket ställe och vilken personal! Där kommer vi bli välomhändertagna:) Känns kanon. Vi var där igår och kollade runt lite och allt var verkligen toppen! :) Vi kommer ha festvåningen from fredagen så vi hinner fixa iordning den :) Vi bokade två dubbel deluxerum till natten till bröllopsdagen till mig, min tärna, toastmadamen och Fia :) Min tanke är att jag gör mig iordning på Lanna och sedan kommer bilen dit och hämtar mig och min tärna (Malin) Sen har vi även bokat sviten till bröllopsnatten, kommer verkligen bli kanon!! :D De var så gulliga så vi fick rummen till jätte bra pris och om det är fler av gästerna som vill sova där så skulle vi höra av oss:) Eftersom det är i oktober så är vi förmodligen helt ensamma på hela anläggningen, AWSOME! :) Vi ska tillbaka och planera maten mer ingående längre fram men nu är ändå det viktifgaste klart. Dvs alla bokningar hit och dit och även så fick vi förhandla om vad som skulle ingå i varje kuvert :)

Jaja nog om det... det här med att det bara ska vara en bröllopsblogg var ett skämt :) Måste ju berätta om vad som hänt den senaste tiden också :)

Har fått jobb på en förskola i Vivalla :) Inte riktigt vad jag vill syssla med men jag trivs bra och det är bara (förhoppningsvis) fram till hösten :) Sen hoppas jag att det kommer ut fler lärarjobb. Denna vecka har varit lite halv jobbig, en sjuk på jobbet vilket påverkar allt. Jobbat över ett par dagar + att ungarna tycker att det är jobbigt med vikarier (Jag med för den delen) Men nu är ju ändå veckan över, vilket känns så underbart! Det är också en grej jag är ovan med, att ha helg...varje helg :) Har ju jobbat varannan helg sen 2006 så har blivit lite van med det, men nu är jag FRI! dock har jag sagt till Mega att jag kan hoppa in om det krisar så vissa helger kommer jag nog ändå att jobba :) Idag hade jag den bästa dagen på hela månaden, jobbade 8-13 perfekt tid :) + att vädret var helt underbart idag så ungarna (bara 6st idag) ville vara ute :) Direkt efter jobbet så drog vi ut till stugan. Så sitter nu här i mörkret i skogan och dricker lite kall öl och bloggar ;) Funderar på att hoppa in i bastun, men vet inte... Säger som Westman "Jag är ingen bastare".

Imorgon bär det som sagt av till Degerfors :) ska bli så kul och jag känner mig lite nervös(?) haha... tänk om allt sitter som as (lär det göra, blitt tjockis IGEN) men men får beställa, om jag nu hittar någon, i 4 strl för liten och sen kämpa:P

Jag som ÄLSKAR vintern saknar våren faktiskt...Vet inte om det beror på att jag är trött på vintern eller om jag vill att det ska bli höst igen :P Men längtar det gör jag iallafall! :)





Later

Det händer grejer!

Nu är ju detta enbart en "brud/bröllops blogg" så jag kommer inte ta upp något som händer i mitt liv utöver bröllopsbestyren.

Men nu jävlar händer det grejer och "sak" efter "sak" kan bockas av på "att göra listan". Så vad har hänt? Jo följande:

- Ringen är klar (lätt match) Schalins ring i serien "Passion" GörFin! Vill ha den nuDenna pärla blir snart min! :) Ska dock ha den i vittguld och bland rött och vitt då alltså, vad tycker ni om det? Jag var brutalt emot detta när jag jobbade på Hallbergs men nuuuu har jag ändrat mig...Tyckte att det var skitfint när jag provade. Men jag kan ju ändra mig ett x antal gånger innan det är dags att hämta ut ringen.

- Kyrkan, även denna var ett mycket enkelt val :) Av den simpla anledningen att kyrkan ser asball ut på långt håll... Ett riktigt slott ser det ut som :) Vi har aldrig varit inne i den men just placeringen och maffigheten gjorde att det lätt blev den :) Nya Hidinge kyrka heter den :)



- Middag/Fest "lokal" Detta är jag jätte exalterad över, det blir på Lanna Lodge typ 300 meter från kyrkan, rätt så perfekt :)

www.lannalodge.se

Ja det är väl det som är typ färdigt :) + fotograf, chafför, tärna och bestman :) Imorgon ska jag och min blivande man (haha) till Lanna och kolla in maten och lokalerna, det ska bli jättespännande!

På Lördag drar jag och ett par ladies till metropolen Degerfors där jag ska börja min resa att hitta den perfekta klänningen...Ser framför mig att jag kommer brista ut i sång eller storböla när jag hittar "the one" så att säga...Degerfors sitter nog många och tänker, men så här är det; Degerfors har "bröllopspalatset" dit folk från hela Sverige tydligen vallfärdar. Så det är dit vi ska och detta ser jag framemot något så djävulskt :D

Just nu sitter jag och spelar musik för fulla muggar, måste ju även fixa en låtlista som är så lång att den räcker i typ ett dygn. Det är nämligen så länga jag tänker dansa på min bröllopsnatt :) Det är en salig blandning just nu, både nytt men VÄLDIGT mkt gammalt. Allts från motown till disco till rock osv :) Kommer bli roligt :)

Det är så mkt att göra nu framöver (typ under 2 månader)... det är tydligen inte "bara" att gifta sig( om man vill ha ett riktigt baluns )

- vilken låt vill vi gå¨in till (ganska klart + hemligt)
- vilka låtar/låt vill vi ha i kyrkan som en solist ska sjunga

Detta är det jobbigaste valen just nu...musiken måste vara perfekt och minnesvärd :)

Nu orkar jag inte skriva mer. Men kan tillägga att jag är glad, jag ska ju gifta mig med denna underbara karl  <3

Later!

yeah

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14320716.ab

Jag och prinsessor:D

RSS 2.0