Kärlek!

Jag älskar Dennis! Är så glad att jag har honom!
ÄLSKAR DIG!

Onsdag.

Ja idag är det ju Onsdag häärlig dag...Har slappat hela dagen fram till nu! ska åka till universitet om en stund och gå
på en föreläsning om hur man skriver ett PM...kan ju vara bra!
Igår så var det skola, sen åkte jag och spinnade med Frida, älskar spinning man tar verkligen ut sig och svettas som en häst. Efter träningen åkte jag hem till Lundby och firade pappa, fick mat och lite tårta! :)
Idag så blir det skola snart, sen städa lite, laga mat och sedan iväg på träning ikväll.. jag kanske kommer dö mina ljumskar gör för ont.. men har bestämt mig för att sluta gnälla om dom... bara bita ihop och träna! Om det inte blir så illa så jag inte kan gå då tar jag nog kontakt med någon :)
På återseende!

Svin morgon

Hejhej... jag är så dum! åkte till universitet idag och trodde att jag skulle gå på ett seminarium om nästa termin, om hur man ska välja specialisering...MEN DET VAR PÅ TORSDAG! jag är en klant...blir så trött på mig själv.. men ändå skönt att vara upp och klar nu... iofs är kl snart 10 så hade varit det ändå...men ÄNDÅ.... stackars sofie som jag lurade med mig... haha;)

Snart kommer Systeryster hit..varför vet jag inte riktigt...hon vill väl umgås:) Kan ju passa på att gratta pappa som fyller år idag! :) Grattis pappi!

En annan sak som hänt...hoppas att pappa och Macke inte läser min blogg...så ska jag tatuera mig den 22 Januari:) Är svin nervös redan haha! :D Jag och min moster ska gå iväg tillsammans och göra varsinn, ska bli KUL! Jag ska ha en som det står Mamma med rosor runt:) gula som var hennes favorit blomma.. och rosa som får representera mig :) det blir nog fint hoppas jag:) har kommit på en till jag vill göra, men det får bli till ett senare tillfälle, jag ska ju våga göra den här först :D

Usch jag kan inte fatta att det var 13 år sen hon försvann...fortfarande lika jobbigt...känns som om hon var här igår... Livet är hårt ibland..om man säger så...

Peace out!

Galen!

Det är väl dags att skriva här igen tänkte jag...

har inte blivit så mkt uppdatering här på senaste tiden... fast jag sa det... SORRY...
Jag tänkte bara medela att jag gått och blivit galen... det är bra att jag har fått den insikten iaf...
Jag började läsa en VIDRIG bok... sen en till och nu en till... Vad är problemet?!? skit böcker... kan inte tänka på annat...Nu förstår ni ju vilka böcker jag menar ;) TWILIGHT skiten! så jävla underbara böcker jag dör! Är käär! på riktigt i en karaktär... det är ju sjukt? eller? Stackars Dennis...:P Nä men det är riktigt illa nu...har blivit ett freak! Är inne på sista boken nu... och det tar emot! Vill INTE att det ska ta slut... Ja just... alla som undrar det är INTE edward jag är kär i.. så det sååå!!! Gissa vem? :) Madde och emma får inte säääga för dom vet... ja dennis med så inte du heller! Nu måste jag försöka plugga... om kjag kan slita mig från boken... kommer nog inte att funka men ändå!


Herrå

RSS 2.0