Onsdag.

Hejhej hallå!

Onsdag idag då. har varit i skolan hela dagen och jobbat med grupparbetet, gick riktigt bra. Vi ska träffas på fredag också och då blir vi nog helt klara. Skönt! Nu är det bara skrivuppgift 3, instuderingsfrågor och vår redovisning på måndag sen så är det ny kurs! Nästa kurs blir svår tror jag men den vi läsar sist kommer bli jätte kul, vi ska läsa jätte mkt böcker bara skönlitteratur och vi får typ välja mellan en massa så som harrypotter, kitty och massa:D Sen är det sommar! Fick sommarjobb förra veckan, ska jobba 3 månader på posten! :) får ledigt v.25-26 då blir det Åland och Gbg och lite så. Sen stugan varje helg, Längtar!! Men ikväll då vad ska man hitta på då? Ska nog ta en promenad sen laga lite mat och mysa med älsklingen. jag har typ Sveriges sämsta katt, ska dom inte vara rädda för vatten? MongoJudas skulle dricka vatten ur badkars kranen och försöker härma Priest som sitter fint vid sidan och dricker. Men Judas jag trycker in hela huvudet i strålen så vattnet rinner över hela hans huvud ner bredvid örat och ner till tassen där han typ suger i sig vattnet, men han såg nöjd ut..Så nu sitter han här bredvid helt genom blöt om halva huvudet.. Stördkatt..
Nä nu ska jag pallra mig ut i det vackra vädret och promenera en bit!

hejdåååå


PS:Till helgen hoppas jag att få träffa madde va typ 100 år sedan, inte bra madde!

Tisdag.

jag fattar inte varför jag är så trött. har sovit i ca 1 timma och känner mig helt slagen. Skumt. Får börja med vitaminer igen.. Härligt väder ute! Våååår! hoppas att det håller sig nu! ingen mera snö tack!
Idag hade jag min argumentation.. tog om kärnkraft.. gick rätt bra men min lärare tyckte inte det...hon va allmänt elak mot de flesta idag..gillar inte henne så värst, menmen. Nu ska jag strax sticka iväg på träning! Härligt! Så skönt att få spela lite! Alla är så taggade nu inför kvalet i helgen så jag tycker att det är extra skoj, men klantar mig mer än vanligt, mindre bra..

ska försöka plugga lite nu innan!


Ciao

Måndag.

Då va denna måndag slut.
Idag har jag varit i skolan och redovisat ett arbete, gick sådär. Men livet går vidare.
Vi blev av med våran soffa idag också så nu sitter jag på golvet och skriver :) Vi har beställt soffan från Mio. Den skulle komma senare i veckan! JAAA:) äntligen ska vi få fint här hemma! Ska köpa tavel lister från gallerix i veckan också som ska sitta över soffan.. tror jag.. eller i sovrummet. Dom är iaf jätte fina så någonstans får dom nog plats :)
Imorn ska jag hålla min argumentation, vet redan nu att det kommer gå skit. Vet inte vad jag ska prata om.. Men det lutar åt att panta burkar eller Åland...Blir sämst båda två. Så kommer alla andra ha svin bra, så kommer jag känna mig som en kotte.. menmen ska göra mitt bästa..
Nu kollar jag och Spännis på hockeyn (läs:tråkhockey) på golvet..hårt..
 Min nya soffa! (fast vi ska ha 3 sits) Sen fattas bara ny tv-bänk och soffbord från Ikea som jag spanat på:)

Vad händer i veckan?

-Nytt grupparbete i skolan
-träning tisdag, torsdag
-Fika med Anna?
-Ny soffa:)
-Jobb i skolan, klass 2
-KVAL!
-Jobbhelg:(

Nä nu är det sängen som gäller. SKÖNT!

Nattinatti♥




 


Bilder


Stugan i Motala.. inte klar än som ni kanske ser:)

Kvällen


En balle från bali! det va en kapsyl öppnare som Jessica köpt på BaliAnnas tårta som hon gjort själv! såg ut som en köpt:) jätte god!
Taggade när vi kollade på Melodifestivalen!


Hejhej

Då har denna dag kommit till sitt slut också... helgen var för kort!

Idag har jag varit på bio med Svante, va mysigt! Nu på eftermiddagen har Lena, Niclas och Ludde varit här.. Jag och Ludde har busat och så har vi fikat :) Härlig söndag! det känns som om våren är på G nu vilket känns väldigt skönt.. En tjej hörde av sig nu på kvällen och medelade att hon ville ha våran soffa och kunde komma och hämta den imorn! jag gjorde en liten lycko dans:) Nu ska vi köpa soffan från mio som jag skrev om för ett par dagar sen. Den är jätte stor:) och såå fin, nu är jag en glad brud! Pratade med min moster idag också och vi ska tatuera oss nu innan sommaren om jag nu vågar hehe men antagligen.. lite rädd att jag ska ångra mig men tror inte det, det är ju så himla fint :D
Nä nu ska jag gosa med grabbarna( dennis, priest och judas) dom ligger härbredvid... GOS!

Ciao♥

Lägger upp lite bilder från gårdagen! :)

hallå

Chockad melodifestival igår, men bra låt som vann :) brorsan sa att hon skulle vinna från första början, bra gissat! :) Igår var jag hemma hos Anna som fyllde 22 :) Käka lite tacos och tårta kolla melodifestivalen och hade skoj :) Trevligt :) Kul att träffa tjejerna ( sofie, jessica, ida-marie och anna) Vid 11 åkte vi upp på stan hamnade på klaras som sög ganska hårt men va roligt ändå..:) Lägger upp bilder senare idag!

Nu ska jag fixa till mig sen ska jag upp på stan och möta svante(Kusin) så ska vi gå på bio och mysa hela eftermiddagen ska bli jätte kul! tror att det blir Bolt men det får han bestämma :D

Skriver senare!

Ciao

Hello

hej hej

har varit lite dålig att skriva denna vecka ska bli ändring på detta, om jag inte dör av dennis förbannade sång här bredvid, sjunger hela kiss konserten i falsett...mindre underbart men han är söt ;) (dennis hälsar att det va en bra tolkning, heavy metal in the night ) 
jaa vad har hänt i veckan då? Nada! börjat med ett grupparbete iskolan och massa innebandy, kval nästa lördag! grupparbetet har gått bra kanske fått två nya vänner Lina och Lotta väldigt trevliga tjejer :) Och kvalet nästa vecka, måste vinna! Ösk i div 1 nästa år! :) jag spelar förmodlligen inte men åka dit och kolla måste man! :)

Idag jobbade jag på Lundby i en femma va intressant, kände vid flera tillfällen att, fan va skoj det här är. Vi hade glos- och läs förhör vilka alla kunde jätte bra :) fick sätta guldstjärnor på nästan alla :) lovely...

Nu ska vi käka lite och sen ska jag över till Amanda från laget som fyller 23 idag GRATTIS! så skönt att hon bor granne med oss är för trött att göra något ikväll igentligen men måste gå över och heja och ge present :)

HÖRES

.


hallåå

Då har man varit i skolan igen då. Idag hade vi muntligt framställning igen. Skulle hålla ett referat i 5 min.. Jag pratade om Ac/dc konserten i 8MINUTER!!!!! påstår min lärare som sitter med sin klocka..hon kan aldrig veta exakt.. sen säger hon detta inför alla i klassen...alla blev chockade för det kändes inte som 8 min... FAN! för misslyckat! men alla tyckte att mitt va roligt o så men kommer få sämsta betyget nu..känns PISS!

BALLE!

helgen i bilder

Fredag mys med emma.

lite bilder från lagfesten.


jag och elin. ♥

helgen, en sammanfattning..

Då va denna helg också slut. jobbigt. har varit mkt jobb och en massa alkohol känns det som. Helgen började i fredags hos Segersten med vin och en massa mat! va mysigt! Vi kolla på så ska det låta och snackade en massa skit :)

Igår så jobbade jag hela dagen, va tråkigt men bara att bita ihop! efter jobbet så va det lag fest:) Vi åt jätte gott från stadsträdgården och en del höll tal och så va det prisutdelning, mysigt. Vi körde lite lekar, men det framgick aldrig vilket lag som vann men det va skoj. Vi drack en massa vin och så, känns som om jag gjorde bort mig flera gånger igår men jag vet inte.. va skoj, men va fruktansvärt trött och lite otaggad. alla drog typ vid 12, så jag drog med mig alla "småtjejer" till Pontus men dom va lite rädda för honom tror jag... så dom drog vidare, men jag va kvar där en stund sen så åkte jag hem och sov :)

idag har jag bara jobbat kom precis hem och nu måste jag läsa en massa till imorn. Vill inte! vill gå på bio... men det blir väl inget med det...

Herrå♥

Då va man klar...

Har suttit sen 8 i morse och skrivit en uppsats.. fööör tråkigt, känns som om jag har gjort fel också...Om det är fel så skjuter jag mig själv! vet inte riktigt om jag fattade frågan rätt men skit samma orkar inte.. får se när vi får tillbaka.. Nästa vecka får vi nog tillbaka förra hemtentan, den gick nog inge bra. har sveriges svåraste lärare, man vet inte vad dom vill eller vad dom vill att vi ska skriva.. på ped. hade man på känn vad de ville att vi skulle ha med men nu har jag ingen aning :S usch. hatar skolan just nu.. men men..

ikväll ska jag ut till lundby! :) ska till segersten:) Linda kommer och hämtar mig 20 i 6 så ska vi åka och handla mat och sen hem till Emma :) hon kanske kan lära mig lite om bloggen, så den blir lite finare :) det ska bli mysigt har inte träffat emma på skit länge, helt sjukt! Ska upp på stan o köpa en flaska vin som vi kan dela på ikväll och så måste jag handla till lagfesten imorn:) är inte så taggad, känner mig bakis sen söndagen fortfarande:P men det kommer nog bli skoj:) I helgen blire jobb.. har inte jobbat på 3 helger nu så det känns lite konstigt men måste ha pengar så det är bara att åka dit :) ser lite framemot det faktiskt :) Så om ni vill något i helgen så finns jag på MEGA såäre!

Nu ska jag tvätta!

Höres!♥

yeah!


Inget liv.

ucsh. har varit på gymmet, nu då? jag har noll att göra! inget i skolan inget här hemma. Jag dör! Det enda jag gör är att skriva här. Måste bara skriva att ja har världens bästa lilla syster som har fixat en bok jag måste ha imorn på min uppsatsskrivning, tack Malin! Då slapp man betala 220kr för en bok amn behöver under 5 timmar. Perfa. Älskar min brevbärare! fick mina skivor i dag som jag bestälde igår! inte för att brevbäraren har något med det att göra men ändå :) Så jag har en sak att göra idag, Lyssna på musik! :) köpte Lily Allen "It´s not me, it´s you, Låten "fuck you" är för bra :D Sen kunde jag inte låta bli att köpa Absolute disco haha 3 cd skivor med bara disco, kan det bli bättre? njaaaaa.
Nä men ska duscha och käka lunch nu :) längtar till ikväll ska käka lax i ugn med potatismos :) Mmmm..

Fuck you,fuck you, fuck you very very much tralalala


Peace

God morgon!

Halloj!

Då va det en ny dag:) Idag blire universitet, gymmet & innebandy träning:) Är så glad idag iofs har jag inte gått så mkt men jag sitter i skräddarställning och har inte ont i ljumskarna! :) hoppas att det håller sig :)

I går kväll va vi på mio och på em och letade fåtölj, hittade en på mio.. men grejen är att jag vill ha soffan som är i samma serie! den är så himla fin! Dennis sa om jag lyckades sälja vår gamla för minst 3000 så skulle vi köpa både fåtölj och soffa :D får se, måste fundera lite, är så mkt jag vill ha just nu!


Nä nu ska jag trycka i mig frukost sen blire gymmet!














längtar



Min och dennis stuga på landet :) jag med katterna i somras :D

Tråk

Då va man hemma från gymmet igen..har hunnit duscha och käkat lunch.. va för skönt att träna lite...har aldrig svettats så mkt på gymmet som jag gjorde idag.. sprang i 30 min och gick trappmaskinen i 10.. härligt! Känner sig så himla duktig när man är klar :D Ska dit imorn och på fredag också:) Undrar vad jag och spännis ska hitta på idag, han skulle ringa sina föräldrar och kolla vad dom skulle göra.. Vi är ju lite handikappade ioch med att vi inte har körkort, och vi vill ha en fårtölj så dom måste skjutsa:) + att det är roligt att umgås med dom..:) längtar till i sommar när vi kan åka ut till stugan, är typ det bästa jag vet! grilla, mysa och bada helt underbart! Hoppas att vi åker dit om ett par helger, när snön är borta så pker vi nog dit :) elda lite brasa äta god mat osv. Nä men ska väl försöka göra något givande av min dag nu.. men vad!?!? usch va tråkigt... kanske dammsuga lite..måste tömma kattlådan också... sen vettefan... Skriv lite tips om någon har nått! :D

Höres!♥

Träning

God morgon!

Har precis ätit frukost ska pallra mig i väg till gymmet nu! Har jätte ont i mitt högra ben..ljumsken, höften a typ hela benet... för ont, så får ta det lite lugnare på gymmet idag... Satte igång med min "diet" igår, redan idag känner jag mig piggare och härlig:) perfekt:) ska köra på som fän nu fram till sommar så att jag når min målvikt.. har ca 7-8 kg kvar det tar jag fan på 2 månader.. ett kilo i veckan:P ..Det gick ju förra året så det ska gå i år igen! man måste bara bestäma sig och sen bara köra! Så nu jäääävlar!




Någon som  har någon idé om vad jag kan göra efter gymmet? Har suttit hemma i två dagar nu och haft för tråkigt... men vad gör man när man är själv? det ända jag gör är att städa är fint här nu så jag vet inte vad jag ska göra... Kanske plugga lite... har tytp inget nu.. ska skriva ett referat till på tisdag så kan ju iofs göra det idag så slipper jag paniken på måndag:P Funderar på att skriva ett referat om när jag och dennis skulle sätta ihop våran hörn hylla...ganska kul blev det..Borrade fast hyllan sen tappade vi borrmaskinen bakom hyllan och fick göra om... tog typ 3 timmar... Om någon har förslag om referat så skriv gärna! Nä nnu ska jag ge mig iväg!

Ciao♥

Hallå!

Hej hej!

Gårdagen blev väldigt lyckad! Spela match som vi vann, men jag har aldrig spelat så dåligt. Gjorde inte ett rätt förutom ett mål.. Sen fick vi pizza och så inventerade vi, vilket var mindre roligt..
Efter det blev det utgång med Sofia o Amanda.. För rolig kväll har typ aldrig haft så roligt på krogen.. perfekt..
Nu har jag ont i ljumskarna så ska ta det lungt med älsklingen ikväll:)

Godnatt!

Good Morning

idag fick jag sova ut!! föör skönt! :) och när jag kommer upp har världens bästa Dennis gjort frukost:) Nu ska jag ladda för match:) Ska bli roligt att spela, har ju inte blivit så mkt i år...Skriver mer sen!

ciao

<3


Kom hem nu då!

Trötter

Så va man hemma igen.. skönt! är så trött!
Tog en sväng upp på stan helt värdelöst, slutade med att jag inte gjort något och fick pejja 70 spänn för taxi.. men träffa Emma och sebb så det va ju bra :) Vill att dennis ska komma hem nu, han är på jobbfest på björnis..får väl se när han ramlar hem...
Kvällen har varit mkt bra, men jag är så mätt nu så att jag tror att jag sprängs:S Mindre bra.. Käka massa olika plock grejer hos Fia (blev inge indigo:( men mysigt ändå) så kom Linn och sussi förbi det va skoj att träffa dom, länge sen nu,
Nu ska jag sova, måste ladda till imorn.. match och inventering(läs jävlaskitballefisskitröv) sen på kvällen så ska vi ut o dansa:) blir björnstugan för hela slanten:) har hört att brormin och några tjejer i laget ska ut också och det är ju trevligt+ att jag hoppas att Jessica och Sofie hänger med det är alltid roligt! :D jessica är hemma igen från Bali så jag hoppas att jag får se henne oftare igen nu:) Jaaa såäre nu blire sängen!

Nattinatti

RSS 2.0