Tjurig...

Då var det onsdag och boxning....men fick inte med mig någon :( Faaaan! Va verkligen sugen på att slå hårt på ngt! I stället blir det gym i en timme och en timme gympa med Anna...får väl duga :( Är allmänt tjurig just nu! Men ja dagen har sett ut som följande...

Skola pratade om barn som har idiot föräldrar...
Handlade blommor (påsk fint) och en krans att sätta på dörren som jag satte på lite fjärilar på, väldigt kreativit. Blev Påsk/vår fint på dörren, lovely!
En snabbis in på Willys och köpte salladslök (?) som jag ska ha i min "tårta" som jag tänkte göra till påsk middagarna vi ska på.
Träffade Sofia och åt Lunch på "vardagsrummet" Mkt mysigt och mkt god mat! :) Hon och David åker ju på Lördag.
Blev en tur till Ad vårdcentral med D sedan bar det av till IKEA. Vi köpte en matta, en tavla, galgar och nya tallrikar :D Sedan blev det en biltvätt på vägen hem :)

Fan vad jag har hunnit med mkt idag, inte alls dåligt...Är fortf. på dåligt humör dock...SKIT!...måste tagga till...Får städa fint och lyssna på musik :) Elton John och Dire straits då blir man glad!

Nä får ta tag i min tjurighet...


BTW... GRATTIS ANNICA! FAN vad vi ska rejsa (haha) i sommar! :D

HERRÅ


Tisdag

Fyfan va dåligt jag sov i natt, fullmåne? Mitt huvud vill sprängas, mindre härlig känsla :( Men jag har hunnit med att jobba ett par timmar idag. Va lite post så jag delade ut allt på rekord tid och hörde med bossen om det var okej om jag gick hem då jag har sjuuuukt med plugg! Det var okej så nu sitter jag här. Har precis ätit lunch och laddat en maskin med tvätt och nu ska jag plugga sönder mig! Allt ska bli klart idag! Nästan iaf ;)

Haha jag har en rolig sak att berätta om...detta var något som hände en vän ihelgen...

Han var på en fest här i Örebro och hade spanat in en jätte snygg tjej. Han blir plötsligt väldigt dålig i magen pga dålig kost under dagen...Han går till toaletten och gör sin grej, när någon börjar rycka i handtaget. Han hör till sin förskräckelse att det är bruden han kollat in tidigare under kvällen...Han får panik, Vad göra?! det luktar skit! Han bestämmer sig för att kolla i toalettskåpet och hittar vad han tror är parfym. Han börjar spruta mot sig (?) och det visar sig vara raklödder som han nu har på hela tröjan. Så det luktar fortfarande skit och han är vitgegga på sig...Hahahahaha! snacka om att göra alla fel! Stackarn!

Ja det var lite kul faktiskt! :) Denna vecka har jag längtat efter länge! :D Är så mkt roligt som ska ske! :) Imorn ska jag och Anna testa på gympan på nautilus, spännande! På torsdag kväll ska jag och D hem till Anna och Erik på påskmiddag, MYS! På fredag är det middag i lundby och hejdå kalas för Sofia och David på kvällen. På Lördag är det påskmiddag i Ad och sen blir det mys söndag och måndag med D :) Heeeelt underbart! :D Dock väldigt mkt mat! Men vi har bestämt att vi ska gå till Lundby och Ad och gymmet har öppet hela påsken, kanon! :D Så hoppas att jag minskar i vikt även denna vecka :)

Nä nu ska jag fixa tvätten!

Puss&kram


då va det dags

ivägning.....-9kg totalt nu :) skööönt trodde inte att jag skulle ha gått ner något efter alkohol och fyllekäk i lördags men det gjorde jag :P Denna vecka blir det mer gym + pass har inte haft tid med det när jag har haft sjukt mkt i skolan och jobbat heltid på posten men denna vecka jobbar jag bara tisdag & torsdag så då ska jag orka med att träna! :D

Lite snabb uppdatering nu ska jag äta en sen frukost!

Måndag

Denna vecka gick jätte bra! -1,4 kg! Känns kanon! :D 10 veckor har nu gått och det känns fortfarande bra, lite jobbigt ibland men mest skönt! :D

Orkar inte skriva mer. lovar att bli bättre när det lugnat ner sig lite...denna vecka blir det heltid på posten,råplugg och hetsträning- jag hinner inte skriva!

Puss&Kram

Aj aj...

har så ont i ryggen! Så jobbigt!
Idag: skola 10-12 lunch hos mormor och morfar gymmet kl 15 :)

Gym...

haha glömde skriva en sak igår...bara för att jag skriver om alla klantar som finns på gymmet så blev jag en själv igår haha....Som tur var va jag helt ensam i rummet så ingen såg det...Dennis skratta ihjäl sig när jag berättade... men ni som inte är så insatta kanske inte fattar när jag skriver hur det gick till... Men ungefär såhär... Jag skulle göra benböj med 30kg vikter på en stång som sitter fast i en skena...som man bara hakar av och kan haka tillbaka den på vägen ner eller upp om det skulle bli för tungt... Jag kör ett par stycken sen tänker jag...undra hur långt ner jag orkar gå...KOmmer ner så att jag sitter på huk...men kommer inte upp...fatta jag sitter inkilad mellan stången som sitter fast och golvet...HAHA så jag klant arslet får hänga av stången ca 50 cm från golvet och krypa baklänges därifrån...Om någon hade sett det hade jag aldrig mer gått dit!

hahaha va bara en liten historia :P


SOL! :D

och jag sitter fortfarande inne och skjuter upp mitt plugg som vanligt...usch det är så tråkigt! Jag vill UT! :) Blir en promenad sen :)
Idag har jag sådan rövig träningsvärk, härligt! :D Och ikväll tänkte jag bättra på den med ett pass boxning och så ville Dennis gymma efter :) lovely! Vägde mig på gymmet igår och där vägde jag ca ett halvt kilo midre än här hemma och då hade jag ätit och hade kläder på mig...börjar undra om vår våg inte riktigt är som den ska...ska kanske börja väga mig på gymmet? men då måste jag ha en regelbunden tid som jag åker dit och gör det...hmm blir nog en ny våg hit hemma istället :) '

Va på visning igår igen i Björkhaga, men den var skabbig och jätte dyr och om vi säger så här...Jag och Dennis var rå yngst och det är budgivning så vi kommer inte kunna gå upp så mkt...Så det sket sig! Men nu är vi inne på...HÅLL I ER.....LUNDBY haha ligger en jätte fin lägenhet ute på nedre botten med trädgård och altan och allt så den ska vi kolla på nästa vecka...Det ni! :) Men som sagt vi ska bara kolla...känns lite konstigt att flytta till Lundby..men man vet aldrig :)


Nä nu måste jag gå ut! :D

Herråååå


Duktig!

Idag har jag varit på gymmet i 2 timmar och promenerat i 1 timme och kl är 12 :) Duktigt va? :) Skönt... Fick nytt program idag och om man säger så här : Håååååårt! :D Men roligt.. ser fram emot att åka och gymma :) Fick två pass som fick med hela kroppen, idag körde jag biceps, rygg och ben...sjukt jobbigt! Svettades som en gris...Det har jag inte gjort på mina tidigare pass som jag haft på gymmet så det känns verkligen kanon! :) körde som vanligt 30 min crosstrainer på slutet också.

Ska ut och gå en sväng senare igen och så ska jag antagligen till gymmet ikväll med Dennis men då blir det bara kondition :) Sååå härligt väder ute, LOVELY!



Nu blir det plugg... om det inte är någon bra film på kanal + ;P


Måndag

då har det gått 9 veckor och det har gått sådär.... 7kg på 9 veckor...inte alls bra faktiskt! Jag måste skärpa mig nu inga mer kryssningar eller utekvällar :D Men det var lätt värt att ha kul i helgen men jag säger som ett par bönder från Arboga sa igår på bussen hem What happens on the boat stays on the boat :D

Denna vecka ser ut så här:

Idag har jag haft hel dag i skolan, varit på visning (ful lägenhet) och tränat

TISDAG: gym på morgonen ska träffa en instruktör och få nya program och ett snack förhoppningsvis blir det Afro på kvällen om jag hinner. Promenerar till och från gymmet :)
ONSDAG: Box med Dennis & långpromenad
TORSDAG: Jobb på Posten, lång promenad & Core
FREDAG: Promenad till skolan, promenad hem, lunch hos mormor & morfar och gym på eftermiddagen
LÖRDAG: Jobb på Mega promenad dit och hem
SÖNDAG: Jobb på Mega promenad dit och hem ev. gym på kvällen

Så ser veckan ut dårå...med detta schema och inga "snedsteg" så är min förhoppning att gå ner rejält! :D Men det säger jag ju alltid men det blir ofta inte så... menmen måste verkligen tagga till nu! :)

Nu över till något helt annat!   Jag har alltid känt mig lite uttittad på gymmet, fast man kanske inte är det så får man för sig att alla kollar på hur fula miner man gör :) Men det har jag helt kommit över nu...vill ni veta varför?

Jo för att det finns så skumma människor! Haha häromdagen när jag och Dennis var och gymmade kom ett gäng typ 18 åriga killar in på gymmet och va allmänt spända...tyckte att de var as  balla...de går runt och spänner sig och börjar snacka... då visar det sig att hela gänget virat in sina magar i plastfolie för detta skulle då göra att man fick snyggare magrutor...VEM GÖR SÅ? Dennis berättade att de stog upp och virade in varandra i omklädningsrummet...FAN va skönt att sätta sig med det där om det smiter åt brutalt...man kanske kan dö? tappa luften...Inte helt normalt...

Sen finns det ju fisarna också...även detta spända små killar som tar mer vikter än vad de orkar...inte konstigt då om fisringen kompenserar resten av kroppen genom att slappna av... En dag när jag var på gymmet så bröt jag fakiskt nästan ihop och var tvungen att ställa mig i ett hörn och as garva...då hände följande...Dessa små killar kommer in och har med sig en mkt större kille... men de mindre killarna ville ju inte vara sämre utan de skulle ju ta samma vikter som den lite större killen...Den mindre killen lägger nig ner och ska trycka upp skivstången...Han tar i som bara fan och skriker: JAG SKET FAN NER MIG....och försvinner snabbt därifrån och en halvt otrevlig odör sprider sig i rummet...HAHA för kul eftersom han säger det också... jag skulle ha hållt käft :)

Sen har vi spännisen NR 1. Han kommer gående ser sina kompisar lite längre fram och bestämer sig för att flexa musklerna lite så han går och tittar in i spegeln hela tiden...kommer fram till sina vänner och säger Tj(SMACK) går rakt in i en maskin...HAHA jag dör det är så kul när de händer sånna som han som skulle vara as ball och misslyckades nått så sjukt :)

ja ville bara berätta :P Nä nu ska jag umgås lite med dennis :D

Herååå


Nu drar jag!

ja strax ska jag iväg till bussen och dra till stockholmo :) Kul ska det nog bli :) man vet ju aldrig ;) Dålig uppdatering här jag vet...lovar att bättra mig till nästa vecka ska ej jobba så mkt då så då kommer jag ha tid :)

SKEPP OHOJ!

Uppdatering...

JA det var ju ett tag sen...folk har ringt, skickat sms och skrivit här, men jag lovar jag lever! Lite mkt just nu bara så jag har inte tid :) Orkar inte berätta om vad jag gjort den senaste tiden men kan ta det med ett par ord:

Träning-Emil-Lundby-Olivia 14år-Sofia-Adolfsberg-Dammsugare-Match-Posten-Cellprov-Ludde 3år-Skola-Träning....OSV!

Ja det är saker som hänt sen jag skrev senast och mkt mer!

Jag gick inte ner ngt föregående vecka...hmm har dock vissa "magproblem" som jag tror påverkade invägningen igår...men skit i samma! Denna vecka ska det gå desto bättre :) Är så glad att det är ljust och härligt ute :D Lovely!

Idag blir det Core och Afro :) Orkar inte skriva mer måste skriva med fuck you fingret för jkag har ont i det vanliga...ghanska jobbigt så jag lägger ner nu :D

Herrå


SKIT

Denna vecka kommer vikten att skita sig! Jag har fuskat och vägde mig i morse...+-0....känns ju bra! eller inte...fan kämpar som ett djur! AJA får ta i ännu mer...är ju iofs inte måndag än men ändå...:S Nu ska jag gå till gymmet och träna ett par timmar tänkte nog  ta och sola också :) skönt men jag vet att det inte är bra :)


Tröööööött!!!!!!!!

Helt slut!

Är så trött! Denna vecka...ojoj :) Va lite halvjobbigt att jobba på posten igår om man säger så... Ska jobba där nästa vecka också, måndag, torsdag och fredag! Hej jag heter Lisa och jag kan inte säga nej...Men kul med penagr iofs men ändåååååå... Vet inte vad jag ska skriva faktiskt :S Har varit i skolan nu på morgonen och ska tillbaka kl 1 igen...suck! Ska ha föreläsning och kolla på ngn film..mindre roligt!

Nej som sagt jag har noll att skriva!

 

Herrååå


Idag...

Längtar jag till sommaren! Speciellt till Åland


Älskade stuga!




Lika kul varje år...HAHA:D

Paradiset på jorden! ♥

Annars idag då...Jag har varit i skolan och kollat på Gilbert Grape, alltid lika bra och hemsk... Nu blir det lite slötid sen en promenix och sedan ska jag till frisörn i källaren och klippa och färga håret, hmm vilken färg kan det bli?:)

Senare efter frisören ska jag och Dennis till gymmet och lager 157 och kolla lite:) Ja så ser väl dagen ut då:) Mindre intressant? :) Jag är så lycklig idag! Lyckades gå ner mer en 0.7 för en gång skull :P 1,2kg jag är NÖJD!:D Lika bra ska det gå denna vecka :D

Nä dags att hitta på ngt!
Herrååå


7 veckor...

-1,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -6,7 sammanlagt! :D:D:D:D:D:D

RSS 2.0