Lördag

Hejhej! Satan vad skönt med helg! Idag ska jag och Dennis ut och springa över 1 mil...Han vill kolla hur länge jag orkar, kul! (eller inte) Vi får se hur det blir. Annars har vi inga planer för dagen eller helgen i övrigt, mkt skönt! Igår när vi varit på gymmet så var det haga dagarna i centrum där, det blev ett och annat inhandlat :P 6 st pelargoner till blomlådorna, ett yankee candle (cherry blossom) och en ljuslyckta i betong :) Det värsta är att nu på morgonen fick jag sms från Dennis syrra om att hon vill åka till tant grön...attans, kan ju inte köpa mer nu! :( Men kanske kan få henne att vänta till löningen :P

Just nu sitter jag och Dennis och löser melodikrysset i vanligordning och försöker bestämma vad vi ska hitta på idag...Blir antagligen en tur till Lundby :) Nu måste jag koncentrera mig!



På Novalies dop :) En liten bild livar alltid upp... Slog mig precis att, fan vad vuxna vi är...Dennis och David ser ut som riktiga karlar :P


LATER

Äntligen!

Äntligen är det snart slut på denna rövvecka. Nära på att gå under, men I did it! Nu är det bara morgondagen kvar av denna arbetsvecka och det är den skönaste fredagen på hela månaden 8-13. Oh lord som jag har längtat! Efter jobbet imorgon bär det av till mormor och morfar för lunch :) Det var ett tag sen nu, ska bli mysigt men framförallt gott :) Efter lunchen ska vi till haga och träna :) Helgen är som ett oskrivet blad, vilket känns otroligt skönt. Blir förmodligen stugan på lördag och farmor och farfar på söndag :) Vi får la se...Dennis vill att jag ska testa att springa 2mil på lördag och håller på och hetsar om att jag måste köpa geldynor till fötterna och Blablablabla (är det enda jag hör) Är lite rädd, vågar nog inte springa så långt, men ska väl testa någon gång iaf... 



Dagen idag har bestått av jobb 7-14, sedan cykeltur hem i spöregn (har varit blöt i 2 dagar känns det som) när jag kommer hem sitter Dennis och Viktor här och väntar :) Vi begav oss till Lager och sedan ut till Media markt :) inhandlade lite leggings och Coldplays senaste skiva. Nu ikväll har jag suttit och skrivit ett kick-ass CV...Håll tummarna att jag har fått nytt jobb till hösten! Min drömtjänst ligger ute och jag vill verkligen ha den! aaaah blir nästan lite för otålig, vill veta om det är mitt nu! Hatar att vänta...Jaja ikväll åt vi även min favorit vardagsmat dvs, torsk i ugn med dill, grädde och västerbottenost och till det blomkålsmos och sallad. Det är sååå gott men nu luktar det fis i hela lägenheten av den kokta blomkålen. Smällar man får ta :)


Ska tatuera mig någon gång framöver, om jag inte bangar :) Blev så tagen av att få veta vilken låt som var mammas favvo att jag och även Malin (om hon törs) ska tatuera in varsin blå fågel :) Jag har varit i kontakt med killen som gjorde min senaste och han skickade ett förslag som kommer bli skitbra, Han är verkligen så duktig, han ritar så verklighetstroget :) så nu är det bara att bestämma sig om vart den ska sitta och så :)





Nä nu ska lyssna på Coldplay och sova :)


LATER

BAM

Sprang precis 11km i hällregn. Ville bara upplysa alla om detta.
Nöjdtjej87

Manligt

Hejsvejs!

Idag är jag gladare :) Dock sjukt trött, halv 7 är ingen höjdar tid att börja jobba på :( Meeen ska inte klaga, hade det 100 ggr värre på posten :P Har varit ute med ungarna sen 9 imorse, gick in för lunch och sen direkt ut igen :) Kanoners! Blev en halvtimmes promenad i skogen idag med, underbart!


Fick för mig att laga min (läs Lenas) cykel, som stått med punka sen i höstas...jag baxade upp cykeln i lägenheten, sen tog Dennis över. Manligt. Skönt. Jag fattar ändå noll. Men jag kommer få höra något i stil med, är det inte din cykel eller? om en stund:P Men innerst inne tror jag att han tycker att det är kul :)

Snart kommer min älskade lillasyster hit, har inte sett henne på 2 veckor då aset har varit i Spanien. Usch vad brun hon kommer att vara. Men snart är hon här så jag får krama sönder henne :)

SkruttMalin


Nu ska jag byta om då vi ska ut på en långpromenad jag, Malin och Bonzan! Skriver något roligare ikväll :)


LATER

Ps. Var tydligen bara jävligt dåligt med luft i däcket...att det var så enkelt, hade jag kunnat cyklat till jobbet i flera månader;)

tjurig

jag måste öppna på jobbet imorgon också, vill skjuta mig själv...Detta beror på att en viss medarbetare till mig är sjuk, igen(hör hur Segersten skrattar åt mig, det är inte kul!). Det blir ingen promenad till jobbet imorgon alltså...eller jo om jag vill gå upp 5, men det vill jag inte!


Idag har jag jobbat 7-18, det är segt. Hade dock två halvtimmes raster som jag spenderade i lundbyskogen :) Fick även sällskap av Therese och Frank, mysig pratstund :) Vill åka med dom till cypern om ca 3 veckor, faseeeen vad skönt det skulle vara. Men nej. Måste jobba.


Efter jobbet snörade jag på mig skorna och sprang 7km...var meningen att jag skulle ta milen men kom på att jag dels är för tjock och dels så fick jag kramp i vaderna :( Nu ska jag äta!


Bitterfittan checkar ut!

Söndag

         

               


       


      

En härlig heldag hos farmor och farfar ♥

Nu dyker snart Johan och Therese upp :) Härlig Söndag!

Later


Ps. Det finns finns bilder från när jag provade ut brudklänningen i Sofias blogg, www.sofiaborjesson.se


Ler för mig själv

                       "Lust att hitta på något någon dag? Jag tycker att du verkar så rolig :)"



En ny vän på G? Blev glad för den kommentaren, klart vi ska hitta på något! :)


Lördag!

Hello!

Äntligen Lördag! så jag har längtat:) Just nu sitter jag och dricker kaffe, löser melodikrysset och så bloggar jag, multitasking :) Emma S kommer och hämtar upp mig om ca 1 timme så ska vi bege oss upp på stan och möta upp Madde :) KUL! Jag ska även lämna tillbaka skorna :,( Hatar att ha så jävla stora fötter så att det bara finns ett par...Det var så när jag köpte skorna var den ena hos skomakaren så jag fick hämta ut dom igår...skickade upp Dennis att hämta dom och han kollade inte om skon var ok...Det var den inte kan jag säga! Blir så irriterad, de kan ju inte sälja en sko som är ful? Sååå det fanns inga kvar i den färgen jag ville ha så får ta en svart i stället...lite arg är jag, man borde få något avdrag på priset, eller?

Denna ville jag ha...Blir denna...fast med brun klack...

Jajaaa nog om det... Ska försöka hoppa in på något bageri och fråga lite om bröllopstårta...Har ingen aning om hur jag vill ha det. Har läst att det är inne att bara göra cupcakes, är inte det lite tråkigt? Man kan ju ha det också? Sen känner jag att det vore roligt att göra tårtan själv, för att få den personlig...Men det betyder tydligen svinotur om bruden gör tårtan, så är det någon som känner sig manad? :P Har ju en morfar som är gammal bagare, men tror inte att han har lust :P En sak som nu är spikat är musiken till kyrkan, som solisten Hanna ska sjunga, vilket känns såååå bra! Blir både lite drag och lite gråtmusik :P Hehe den perfekta blandningen :)

Nu ska jag ta och klä på mig och fixa slutklämmen på melodikrysset :) Ikväll kommer det ett gäng brudar hit som jag har saknat så in i norden, hundra år sedan vi sågs :) Ska försöka komma ihåg att ta bilder.



LATER

Redan torsdag...

Och den har nått sitt slut...
Lite dålig uppdatering här de senaste dygnen, men har inte haft lust till att blogga:) skönare att vara ute i det vackra vädret:) helgen var helt underbar, och de extra lediga dagarna var helt perfekta. Helgen har bestått av en massa prat, vin i överflöd, grillning, fika och en massa skratt:) kanon med andra ord... Ska försöka hitta sladden till mobilen så jag kan föra över lite bilder:) blir bara ett par rader om tiden som varit:)
Dagen har bestått av jobb...vilket innebär sitta i solen;) har plockat lite blommor och lekt i sandlådan med barnen idag, jag ska inte klaga:) efter jobbet plockade farmor upp mig och jag fick ha lite farmortid, behöver det ibland:) vi åkte till vågen och köpte oss varsitt par skor, grät nästan så fina var dem, gick runt och jämförde dagens mode med det som var när farmor var i min ålder och fikade en lång stund...denna fika stund är standard och guldvärd, mysigt!
Nu ska jag sova, vill att det ska bli löööördag:) då ska jag träffa en massa folk:) till lunch blir det en lunchdejt med emma, emma och madde;) och till kvällen ska jag träffa jessica, annica, anna, josse och sofie det var verkligen hundra år sedan, guldlördag med andra ord:) fick precis ett sms från min moster med en 25-års present, bara 6 månader kvar:) vi ska åka på zumba kryssning 16-17 september, hur kul låter inte det? Awsoooome!
Godnatt
Later  (jävlar vad ungen över skriker, snälla låt mig sova och snälla ge mig ett hus)

RSS 2.0