Bättre

Ja idag är det dagen före dagen med stort D och jag mår mkt bättre...är snorig som faen men vad gör det när man druckigt lite grappa (smakar usch) Nu ska jag iväg och hämta Dennis kavajer hos min käre bror...tror inte att dennis kan ha dom(han är tjock) näää då han är "bitig"...sen ska jag till pappas jobb och möta upp lite folk som hjälper till inför imorn :) just ska hämta upp jessica också... sen ska allt till morgondagen inhandlas....vilket är en del så det tar nog hela långa dagen :) ÄR SÅ TAGGAD INFÖR IMORN! jag kommer inte kunna sova inatt :D Är så nöjd med mina kläder ocksååååååå vill ha på mig dom nuuuuu... men måste vänta för imorn smäller det :P

GOTT NYTT ÅR TILL ALLA!!!!!!!!!!!!!!!

Hörs nästa år! :D:D

uppdatering

hallåååå

sjuuuuuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!fortfarande...och ska hålla i årets största fest på torsdag...känns mindre bra! Har hur mycket som helst att fixa, lekar, mat, dricka, ljud, ljus ALLT! Tur att Ängeln Jessica är med hon är så kreativ! det ska bli den roligaste festen någonsin! Blev så glad igår också! blev nog lite frisk på kuppen, min ögonsten Sofia kommer! hon skulle igentligen åka till norge men vem kan tacka nej till sveriges roligaste fest!

Det suger att vara sjuk...jag har inte fixat klart mina kläder än heller:S ringde emma nyss och snäll som hon är ska hon hålla utkik efter ett par skor när hon åker till mberg! great! litar på hennes omdöme! :D

Imorn så ska jag möta upp en kille vid pappas jobb som fixat ljud och ljus(!) han ska dj:a på kvällen kommer bli för ballt...Imorn måste även ALLT till festen köpas så JAG MÅSTE BLI FRISK(friskare) IDAG! så att jag orkar och inte smittar någon...

Jag är rädd för att jag ska ha smittat dennis och att han kommer på det på nyår...då blir det problem! usch det får inte hända...är ju typ våran 4 års dag haha det var ju första gången han hångla upp mig...Det tål att firas! Hahaha guuud tänk att det är 4 år sen...Helt sjukt!! Min älskling! Kärlek!

Nä ´nu ska jag sluta tråka ut er!

Peace


Julen

Då var den julen över... Den var helt underbar!! Jag och älskligen har varit förlovade i ett år nu och livet blir bara bättre och bättre!! Julen blev precis som jag tänkt mig med massa folk och god mat! blev dock sjuk på juldagen och ligger än men det gjorde inte så mycket:) Dennis har ju varit hemma och tagit hand om mig:) men nu börjar det dock bli lite långtråkigt men det känns som att jag kanske skulle må bra av att vila upp mig riktigt ordentligt! Måste desutom bli frisk till på torsdag då årets fest är! men just nu vill jag bara ligga ner och ta det riiktigt lugnt!

GOD FORTSÄTTNING


sveriges tråkigaste inlägg:P

Veckan...

Ja då har snart hela "jobb" veckan gått... SKÖNT! har iofs haft det rätt slappt denna vecka... :) Var på universitetet igår och imorn är det bara lucia och lunch :) Men det går ju så segt när man längtar efter något :) Vill att det ska vara Lördag nuuu! ska bli helt underbart!
Ja vad har hänt annars i veckan då? Igår var jag på M-berg(marieberg galleria, nån som säger det?) med Jessica köpte lite pyssel och fika lite mkt mysigt! Åkte sen hem till henne och fixade nyårsinbjudningarna blev lite halv fula menmen :P haha Imorn får hon hem sin hund.. spännande måste åka dit och kolla in den någon dag :)
Blir ett kort inlägg mår illa och har ont i huvudet så ska lägga mig och vila nu!
Hare!

Länge sen...

ja det var länge sen jag skrev! skärpning! men det går faktiskt lite upp och ner med detta blogg skrivande men ska bli bättre nu igen... jaa vad har hänt då? Jag åkte till Teneriffa vilket gick väldigt bra med ett par Sobril i kroppen. Var nästan lycklig:P Kommer lite bilder på Annicas begäran:

 


Utsikten från hotellrummet


Dennis fick en JÄTTE öl

Dennis mamma fick en JÄTTE drink...


Jag promenerar på stranden
Poolen när ovädret kom...

Efter ovädret...


På Loro parque:



SJUKT MKT DJUR! jag grät när späckhuggarna kom in.. helt otroligt! SÅ sjukt stora! Dom ser små ut på bilden men ujuj vad stora dom var! Så coolt något man måste uppleva för att fatta vilka coola djur det är.

Orkar inte lägga upp fler bilder, men dessa sammanfattar resan lite :) Tråkigt med regn men skönt ändå!

Men har varit hemma ett par veckor nu. Har hunnit med att vara på praktikplatsen en massa. Så kul nu när man känner barnen och får ha en massa egna lektioner. Så kul när man får så bra kontakt med alla. Kommer gråta sönder mig nästa vecka när jag slutar :( Men är ett par dagar kvar. Imorgon ska dom ha lucia så jag och Dennis ska åka och kolla på dom imorn kväll:D

Ja och i helgen är det dags för min och Amandas stockholms resa Ser fram emot det såå sjukt mkt! Riktigt kul ska det bli! OJOJ ;)

Jag blev så glad nyss! ska läsa Specialpedagogik till våren! SKa bli riktigt kul! + praktisk grammatik. Blir mkt att göra men värt det!

Är så lycklig nu för tiden faktiskt! Hoppas att det är tillåtet och att inget händer!

Over and out!


RSS 2.0