Alla stjärtars dag

Vi (jag och spännis) har aldrig riktigt "firat" alla hjärtans dag, jag menar varför? Behövs det en dag för det? jag är så jävla lycklig varje dag med honom, vilket han vet, så jag behöver inte en dag när allt känns påtvingat och alldeles för gulligull...så alla hjärtans dag är mest mysigt på jobbet :) Fick gelehjärtan och chockladhjärtan idag och delade ut en massa gulliga kort framförallt från mor- och farföräldrar som skickade något gulligt till sina barnbarn :)


sååå dagen spenderades på posten, KALLT! heeeelvete vad jag höll på att frysa ihjäl och då hade jag ett skönt distrikt. 60 ingångar och 4 villor, så jag var inte ute så mycket men ändåååå. Tycker så synd om en kille på jobbet som var ute i 4h och 25min på en moped utan en enda trappuppgång...man kan ju för fan dö?!


värsta skrällen, ni vet grejerna jag beställde? Det tog 2 dagar att få hem allt...ja ba: saaaay what!? sjukt snabbt, vem vill gå på stan när man får hem grejerna så snabbt? :)


Nu ska jag fixa lite käk :)


LATER


Stjärnan!

Ni kan kalla mig mattegeni! VGVGVGVGVGVGVGVGVGVG!!!!



Sommar!

Längtar! Vill ha sommar nu! Men det är ju bara början på februari så det är bara att längta! Har klickat hem lite sommatkläder :) Från H&M :)


   Långklänning, får se hur det blir med den :) Sofia du får stötta mig! Så snyggt, men jag är lite halv feg! :P Lite annat smått och gott blev det också :)

Beställde även en jacka från Gina Tricot (jag och halva sverige kommer att ha den i vår)

Fiiin :) Var på M-berg idag och letade efter shortsen som Annica köpte, men dom var slut..SÅKLART!


Jag vet att min sida ser lite halv wierd ut...min tekniska suport är lite sega (:P) Men ska försöka fixa den :)

Här kommer en länk till en as dum film (sofia kommer maybe att dö av skratt, så torr humor är det, jag dog nästan) http://www.youtube.com/watch?v=6zkZ3f8DnKs kolla till slutet, slutklämmen kommer då!

Nä ska mysa lite nuuu

LATER

Ibland

Ibland är det roligt att studera, som när några i min grupp redosvisade för några veckor sen...


Kille i klassen: Vi ska berätta lite om vad Ann Ahlberg tycker om detta område (typ)

Jag fick Sveriges värsta fnitter attack!


Är det ett berg av analer? Eller en anal som ser ut som ett berg?

Ja så kul kan det vara att studera!

Men annars har jag också en seriös fråga som jag hoppas att ni, mina kära bloggläsare, kan svara på.

När man är färdigutbildad lärare, är det då fel att på en helg gå ut på krogen och dricka sig berusad? Eller har man ett ansvar gentemot föräldrarna att ge upp sitt liv? För tänk om dom skulle se en på stan!? Då skulle dom ju ifrågasätta min profession? (frågan är varför föräldrarna är på stan på natten, dom har ju ändå barn...)

Eller är det så att mina "kamrater" i klassen pratar strunt?

...Kan ju förstå att skolan skulle bli lite ledsen om jag gick ut på krogen med skolans rastvaktsväst med skolans logga på. Där tycker jag att samma regler för olika idrottsklubbar gäller. Dock skulle det vara snyggt den lär ju lysa som fan + att ingen skulle våga jiddra med en...


Snart kommer Anna hit och det blir lite melodifestivalen tittande, fan va kul...verkligen...jag älskar melodifestivalen...verkligen...jo men jag lovar...verkligen...

LATER

brutalus förkyldus

Oh lord! Mitt huvud är fyllt av snor! Jävul vad förkyld man kan vara! Men det hindrar ju inte mig från att åka till Uni och skriva tenta...Vet inte riktigt om det gick så bra som jag ville...fel på 2 frågor :S Jag som ville ha Vg kan jag ju FETglömma :S Bara det blir G så ska jag försöka vara nöjd.


Lyssnar på kanske världens mysigaste låt och försöker lugna ner mig efter nervositeturladdningen http://www.youtube.com/watch?v=wZFkXQKCuBc

Idag då...jag hoppas faktiskt att dagen blir sysslolös, så trött! Kanske en lunch på stan med Dennis :) Annars ska jag bara ta det lugnt och kanske åka till Anna och slöa ikväll, det återstår att se :)


LATER

Kväller



http://www.youtube.com/watch?v=uLTIowBF0kE

En sån man skulle man ha...


LATER

nasalt mucus och annat tråk

Fyfan, århundradets värsta förkylning har jag lyckats skaffa mig...inte kul alls! Orkar ingenting:( Jag har varit duktig de senaste dagarna, har pluggat matte typ 8h om dagen :) Så nöjd! Kan allt....typ....inte PROCENTFUCKINGENHETER! Sen när lär man sig det på låg och mellanstadiet? nä aldrig...men nu så! Om jag får jobba i en 1:a när jag är klar ska jag introducera det för dom direkt, vem behöver addition osv. när det finns procentenheter? HATART!


Något roligt då... Om 22 dagar ska jag tatuera mig igen! Jihaaa! Har bestämt mig för vart den ska sitta nu :) Motivet har varit klart länge, den ska påminna om och passa min andra mer än så säger jag inte :) Lägger upp bild när den är klar...Helt sjukt att man ser framemot det...gör ju nå djävulskt ont + att veckan efter är sjukt jobbig...Smörja,smörja,smörja och så smörjer vi lite till...konstant kladdig. Så dumt att ha dom på ryggen, inte det lättaste att smörja in själv så det blir ju Dennis som får smörja, smörja, smörja och smörja...(äckligt ord)


Måste berätta det roligaste från i onsdags...kan hända att det bara är roligt om man var med...men vafan!

Jessica: Liiiiiiiiiiisaaaa!
Jag (sitter bredvid, har suttit där i typ en timma) lutar mig mot hennes öra och viskar: Aaa
Jessica: Nä men inte du, jag har en kompis som heter Lisa.....
Jag: öhm jaa....
Jessica: Jaha det var du...

VAD I HELA? Jag tror att Jessica var lite lätt på kanelen!

Nu ska jag ta tag i min dag och baka förkylningsmuffins :) ska hosta lite på dom så får jag dom för mig själv :D



Åååh vad jag ångrar att jag sökte på "snor" på bilder från google... 


LATER

Jag gick in för hårt...

och sen skrev jag inte så mycket på ett tag :) Bättring krävs! Vad har hänt då? Inte mycket :) Igår var det party hemma hos Ida-Marie (som bodde fruktansvärt fint, så jag mår lite dåligt över mitt ruckel till lägenhet) Det var jätte kul, frågan är hur Anna "spyan" Johansson mår idag? ;) Som sagt väldigt kul! Vi gick till Strömpis där det var sista "nollningen".........................är ganska glad att jag inte deltagit på något sådant under min universitetstid, jävul va töntigt...Nog om det, folk kan ju bli upprörda om jag skriver vad jag faktiskt tycker om det :P och det här ska ju vara en glad blogg :P

Annars då, jag är svin förkyld :S mindre roligt...jag har matte tenta på lördag som jag ska klara så JÄVLA hårt, läraren kommer efteråt att fråga om jag vill ta hennes plats som lärare...Det ni! Har kommit på att jag tycker att matte faktiskt är rätt roligt, potenser är verkligen helfestligt! :) Så jag hoppas att det ska gå bra :)  

Later! Måste plugga lite matte nu!


RSS 2.0