Tisdag

Då var det tisdag då! Igår skrev jag ju inget så kan berätta lite om vad som hände då :) Startade termin 6 av 7, så JÄVLA skönt! Snart klar nu :) Efter gymmet drog jag och Dennis (läs Hitler) till gymmet. Jag har tjatat på Dennis om att jag vill ha en PT och han har sagt att han kan vara det till mig...men han har varit för mesig ;) så jag sa att han skulle pressa mig och skälla på mig om jag segar...Jo tack tjena, igår var han så hård att jag ville gråta när vi var klara. Jag hade ingen energi kvar! Så det ska vara :) På kvällen igår fick vi oväntat besök, Viktor och hans tjej hade låst sig ute(haha) så dom fick sova här i natt :)


Idag dååå.... Har varit på Njoy och kört core med pilates boll................jag kanske kommer dö............jag har ont precis ÖVERALLT! redan också...fatta då imorn, oh my lord! Tänkte ta en lång promenix eller en joggingtur ikväll också :) Köpte nya löparskor igår :) Ett par JÄTTE oranga, reflexskor, jätte fina!Nu ska jag till hund och kattkliniken och vaccinera Bonzo för Rabies så att vi kan åka till Åland i sommar :) LÄNGTAR! 

Något roligare har jag inte att skriva idag..


"Det var det", sa kvinnan och sket i bastun.

Jag bara undrar...

Vad är "Kycklingbiff"?


Är det biff?


Halva kyckling och halva biff?


Blandad kyckling och biff?


Jag vet inte, vet ni?...


Kan det vara en kycklingfilé?


Jensens bøfhus vet...

Nu har det varit vinter för länge?

Man undrar hur folk tänker när man läser Aftonbladets första sida nu ikväll (webbtidningen)

"Grillade inomhus - Flera skadade"
Elva personer är förgiftade efter att ha grillat inomhus...

Okej att det har varit vinter länge och att man kanske är sugen på grillat...men det är inte så smart att grilla inne! DUMT!DUMT!DUMT! + att det faktiskt bara är januari, långt ifrån Grillsäsong må jag säga..

(Ingen är döende som tur är... men det kunde ha slutat illa)

Säger bara en sak: Grilla gör man UTE!


Fredag!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig idag, men vafan, blev bra ändå :) Vi åkte ut till Farmor och Farfar för att fixa bilen och kom precis hem, en heldag på landet:) Farfar och Dennis fick leka i garaget medan jag och farmor snackade en massa skit :) Tanken med dagen var att städa bort julen...jag vet jag är sjukt efter...får bli imorn, eller så kan det vara kvar till nästa år.

Nädå :)

Inte mkt roligt som hänt idag som är värt att skriva om, skrattade dock glatt nyss...var och handlade tamponger och lite annat på Maxi och när jag kom hem plockar jag upp grejerna och tar med mig tampongerna in på toa...Jag kissar och så ska jag sträcka mig efter tampongerna och får tag på....Mild lätt yoghurt med vaniljsmak, TOKIGT! och vad hittar jag i kylen? Tamponger...så dumt det kan bli ;)

LATER!


Inte så skönt och stoppa upp i murveln


Inte mkt...

Nu jävlar är höstterminen helt avklarad! Redovisningen gick bra, med undantag från slutet haha...vi pratade, pratade och pratade.....sedan tyyyystnad...."ja vi var klara nu"....haha ingen fattade att vi avslutade. Jag tyckte att det var ganska tydligt, men vi var sist så hälften hade säkert slutat lyssna så det berodde nog mer på dom än oss :)

Annars har jag inget mer att skriva om denna dag som gått...Dags att åka till Stadium och köpa lite nya träningskläder och handskar :) Man ser så grym ut på gymmet med sånna...nädååå får sånna jävla valkar i händerna av hantlar osv, vilket är mindre snyggt och skönt så det ska inhandlas :)

LATER


På´t igen

Det var inte igår jag skrev här, men känner att det är dags igen. Det har hänt sjukt mkt sen jag skrev sist. Jul och nyår har passerat, vilket som bestod av mkt mys och mkt jobb/plugg (tyvär) Jag har läst klart min 5 termin :) nu återstår endast två, känns sjukt, overkligt och läskigt...tänk om att ett år exakt så är jag en färdigutbildad lärare, galet! Tänk om jag är sämst? Ärrar alla barn...tänk om någon om 15 år skriver en bok om sin skolgång (för det händer ju ofta?) och skriver att jag förstörde hela uppväxten...eller så vill personen ifråga skriva, men kan inte...det vore ju ännu värre faktiskt, då har man misslyckats något så djävulskt...Men jag hoppas (och tror) att jag är rätt bra och att det kommer att gå bra ;)

Vad mer har hänt? Jag och Dennis har firat 5 år tillsammans, vilket också känns sjukt, sjukt bra! :) Tänk att man kan ha en så bra kille, min älskling.

Har kommit igång med träningen och kosten igen. Nu är det dags för beach 2011 och det är slut på denna förbannade jojobantningen! Pinsamt ju! Så nu är det på´t igen och hårdare än aldrig förr! :) Träna, Träna, Träna! Eller så kan man ju ta dessa härliga "genvägar" till viktnedgång...som t.ex. Alli "rejserbajsdeluxe", Bara dricka juice i två veckor "om du har dödslängtan" eller varför inte GI "Äter du någonsin en potatis igen så sprängs du" eller varför inte den nya drycken som ska öka förbränningen "Trött på ditt hjärta? då har vi lösningen för dig"...Nä jag tror inte att något av detta passar mig, så det blir träning som vanligt :D Det som ska förändras denna gång är att jag inte ska lägga av helt när jag nått resultat, nu är det fan skärpning som gäller :)

Idag gick jag, Bonzo och Sofia en långpromenad i Rävgången, härligt! Dock väldigt halt. Nu ikväll har jag och Bonzo varit på hundkursen, det går så bra! Han är så duktig den där lilla skiten :) Pratade med kursledaren och hon tyckte att vi skulle börja på "rallylydnad" så det ska vi anmäla oss till, kul!

Imorgon så avslutas den sista kursen i matten, äntligen! Så imorgon ska vi (jag och sofie) redovisa vårat arbete och sen är det klart! Bara att vänta på betygen också och hålla tummarna för att det gått bra! :)


Lilla plutten, snart 11 månader. Det går ju så sjukt fort!

imorgon står som sagt skola och även ett spinningpass på schemat :) Även promenad till universitetet och promenader med Bonzibonz! :)

LATER

RSS 2.0