Mitt hjärta!




Hår

Halloj! Lördag i dag :) skönt, har dock haft ont i örat och huvudet hela dagen...men det är smällar man får ta. Tog en sväng till Degerfors idag på förmiddan. Tog lite och tittade lite på klänningen...åååh jag vill ha den nu! orkar inte vänta till i oktober! Det värsta är ju att man bara har den en gång...sen då liksom? Kan ju hyra ut den iofs, men jag vill ju använda den mer! Blir kanske lite konstigt att gå ut på krogen i den? :)

Ikväll ska vi återigen grilla, ikväll blir det grillad kassler. Det är faktiskt skitgott :) Sen ska Hanna och jag kolla på frisyrer till bröllopet. Även detta är något jag har valt att göra själv, eller ja, Hanna får hjälpa mig. Vill inte gå till en frisör och betala MASSOR och typ stressa på bröllopsdagen. SÅ Hanna står för frisyren och jag får även hjälp med sminkningen :) Känner mig jätte tillgjord när någon annan har sminkat mig så jag kommer antagligen göra det mesta själv. Men nu tänte jag bjuda på lite bilder på frisyrer som jag gillar :) Gillar ganska "vilt" med flätor...men även den lite striktare stilen...håll till godo:

               

Älskar bild nr 1 och även 2:an i bild 3...så det blir antagligen något åt det hållet :)

LATER


Helg!!

Åh så jag har längtat till denna helg! Äntligen är den här. Sitter ute i stugan och skriver :) Vi blir ev kvar här ända till på Tisdag då jag tagit ledigt på Måndag, föör skönt! :) Veckan har varit lång tycker jag, har inte gjort så mkt mer än att jobba, tittat tv och tränat, sjukttrött_tjej87.

Eftersom vi är i närheten av Degerfors i helgen så ska jag ta mig dit imorgon och ta lite på min klänning ;) Längtar, länge sen jag såg den nu ;) Ska även kolla på slöjan jag valde ut senast, funderar på att ta en annan. Vad tycker ni, slöja eller inte slöja och även lång- eller kort slöja? Den jag har hängt undan nu är en kort, den räcker typ ner till skulderbladen. Jag funderar på om det blir finare med en lång. Åh dessa beslut, tur att jag har ett tag på mig :) Jag trodde inte att jag skulle vilja ha slöja men när jag provade en så var jag fast, det är verkligen jättefint! och jag ska ju inte ha en sån som man hänger framför ansiktet, det är bara creepy :)

Det är många beslut som ska fattas och det är mycket att stå i, men djävlar vad kul det är:P Ofta kan jag inte tänka på annat än planeringen till bröllopet...stackars Dennis. Han är inte direkt jätte intresserad, men han blir mer och mer. Idag på vägen ut hit åkte vi förbi kyrkan, pirrade en del i magen kan jag säga:) Det närmar sig nu! När vi bestämde att vi skulle gifta oss var det över ett år kvar till datumet, men nu är det mindre än ett halvår, vart tog tiden vägen? Längtar! :) Sitter och funderar på bordsplaceringskort. Har sett en variant i en tidning där de hade knytit namnskylten runt glasfoten, det tyckte jag var superfint! Dessa namnkort tänker jag mig att de ska matcha min klänning. Då bordsdekorationen, blommorna då, kommer vara riktiga färgklickar så tänker jag mig att skyltarna går i vitt och silver. Som inbjudningskorten. Funderar även på om det skulle passa bättre ihop med guld, men känner att silver är mer jag och att det går igen i min klänning och smycken. Vad tror ni? Röda, rosa, gula och oranga blommor och sen silver och vitt i alla smådetaljer? Det är så jag tänker nu iaf, får se hur många gånger det ändrar sig ;P Ska ta mig ut till panduro och välja ut papper till namnskyltar och så tänkte jag även göra en karta över borden så gästerna hittar sin plats lite lättare :) Denna har jag även sett ett fint exempel på i en tidning och den verkade inte svår att göra. Lite pyssel är alltid kul :) Hittade lite inspirationsbilder på google...

       

Finns ju en miljon olika sätt att göra det på:) Hanna jobbar ju med att trycka saker :P hehe Med det menar jag att hon t.ex. kan gravera namnen direkt på glasen eller på t.ex. stenar... men just nu vet jag inte hur jag (vi) vill ha det :P Får se när vi varit på Lanna och kollat :)



Jaja nog om detta. Annars idag åkte jag en sväng till monki och gjorde en rekordsnabb handling :) Är sååå nöjd! Köpte en långklänning, en stickad kort tröja och ett par örhängen i form av trollsländor. Tänker på Sofia varje gång jag ser trollsländor så nu kommer jag tänka på henne ofta :) Ikväll kommer svärpäronen och Hanna ut till stugan, vi ska grilla hade vi tänkt. Det blir premiär grillningen, ska bli gött! Ska även försöka övertala Hanna att lära mig hur man gör om designen här...denna är ju skit ful och tråkig...Vi får hoppas att hon har lust :) 

LATER 

Blommor

Det roligaste till bröllopet att fixa förutom klänning och ring är blommorna och all dekoration. Dels för att det alltid är roligt med blommor men framförallt är det roligt för att Carina och Emma ska binda blommorna. Jag frågade dem tidigt då jag tycker att florister tar så sjukt mkt betalt bara för att man säger att det är till ett bröllop, och Emma och Carina kan faktiskt räknas som florister♥ Så vi kommer att beställa blommor av en grossist och då behöver man en f-skatt sedel, vilket vi fixar från pappas jobb :) Carina har beställt hem två böcker om blombinderi med en massa underbara bilder i, men de ligger i Lundby och jag orkar inte åka dit och fota :) Men utöver dessa böcker så finns ju kanske världens bästa uppfinning, internet, så jag och Emma googlade inspirationsbilder på brudbuketter som jag tänkte dela med mig till er :)

När vi började planera att vi skulle gifta oss såg jag en bukett framför mig...men nu när det verkligen är dags så...nej inte en sån...Det jag såg framför mig var en stor bukett som liksom hängde ner, en riktig bamsing. Men nu när jag kollat runt i en massa tidningar har jag bestämt mig för en rund med rosor :) Så här kommer inspirationsbilderna :)

   


   


 Alla bilder är tagna från bröllopstorget.se

Jag älskar den första buketten, den är min favorit :) Min kommer även ha stenar lite blingbling är aldrig fel :) Min bukett kommer att gå i höstens färger mao rött, orange, gult och även rosa (annars skulle den inte vara min;)

Vi håller även på att kolla på bordsdekorationer och dessa kommer gå i samma färger som min bukett. Jag vill även ha ett hjärta som är av blommor över honnörsbordet (bakom mig och Dennis).


Även denna skulle gå i samma färger som min bukett :) Om jag nu lyckas spara ihop tillräckligt med pengar, men det ska jag nog greja ;)

Här framöver ska vi försöka ta oss ut till Lanna och spika menyn, det lutar åt vilt :) Känns som det passar på hösten, men vi får se vad de har för förslag. När vi är därute ska vi även kolla deras porslin och hur de tänkt sig att dukningen ska se ut så den passar hur vi har tänkt oss med bordsdekorationen :) Lite att göra så att säga :) Min moster är även i full fart med att göra inbjudningskorten som kommer vara handgjorda. Var där för någon vecka sen och kollade på de utkast hon gjort. Sjukt fina :) Dessa kommer att matcha min klänning så de går i vitt och silver, vi ska även försöka få in bukettens färger i inbjudan men det blir lite plottrigt så vi håller det nog enkelt. Lägger upp en bild på inbjudan när den är klar och utskickad :)

Som sagt ska försöka skriva ett inlägg om hur planeringen inför ett bröllop ser ut, det är så mycket att tänka på men jag har en lista från en tidning som vi går efter.

LATER


Inbjudningar

Det svåraste, kanske det svåraste jag gjort, har varit, är inte klar dock, att skriva inbjudningslistan till bröllopet. Detta beror på många olika saker...
Jag kan säga att jag har väldigt många vänner och det är jag så extremt glad och tacksam för. Vissa umgås jag väldigt ofta med medans andra hör jag bara av någon gång ibland, men jag värdesätter alla.

Sen kommer det till inbjudningarna till mitt och dennis bröllop. Jag har läst om en massa skräckexempel där vänskaper tagit slut pga ett bröllop, detta är jag med andra ord LIVRÄDD för. Det känns hemskt att någon kanske räknar med att få komma och sen dimper det inte ner någon inbjudan. Jag kan själv känna besvikelsen. MEN så här är det...
Vi prioriterar släkt och familj och jag har en väldigt stor familj/släkt. Vilket gör att detta blir ett ganska stort bröllop. Man önskar att man kunde bjuda alla men det går bara inte. Vi kommer att sätta ut en notis i tidningen om tid och plats för vigseln, så att alla som känner att de vill komma får chans till det. Vi tänker att det kan vara vänners föräldrar som vill komma eller våra dagmammor osv. Så till vigseln är alla som vill välkomna till. Det är när det kommer till middagen som det blir lite värre. Det är ju så att en middag kostar väldigt mycket, vi räknar med att varje kuvert kostar 800kr och våra släkter/familjer är över 50 personer.
Så det blir helt omöjligt att bjuda alla vänner. Vi har gått lite på magkänsla. Jag har ju mitt tjejgäng från Lundby som måste komma, dessa tjejer är de som har varit med från början så att säga och som känner mig utan och innan. Det skulle inte bli något bröllop utan dem kan jag säga. Jag kan inte sluta oroa mig för vad folk ska tycka eller känna. Känns hemskt, men jag försöker intala mig att det är mitt bröllop och att det faktiskt inte går att bjuda alla. Men eftersom jag är som jag är och inte vill att någon ska bli ledsen så funderar vi på att skicka ut två olika inbjudningar. En inbjudning till vigsel + middag och allt vad det innebär till bara några få och så har vi en annan inbjudan som kommer bli till vigsel + fest. Detta för att vi vill fira med så många som möjligt. Vad tycker ni, min trogna läsarskara, om detta? Går jag för långt eller tycker ni som mig att ju fler vänner på plats desto bättre?

Nästa inlägg ska jag försöka lägga upp hur vår planering ser ut och även hur jag vill att min brudbukett ska se ut. Håll ut det ska bli mer bröllop här :)

LATER ♥♥

Mamma

Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där 
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Och jag kan bara säga 

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar 
Kom tillbaks 
Hela världen var så underbar 
Och det kunde lika gärna varit jag 
Lilla Fågel Blå

Vi var så unga och vi kunde inte säga stopp 
Fast världen föll som ett korthus
när vi försökte klättra opp 
Och vi fick aldrig säga hur vi älskade
varandra
som bara vänner gör

Kom tillbaks.....

Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld 
Jag tror den kallas himlen 
och jag har aldrig varit där 
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Och nu kan jag bara säga 

Kom tillbaks.......
Denna låt spelades igår och min morbror berättade att han tänker på mamma när han hör denna. Hon tyckte att den var skitbra...och nu passar texten ganska bra...kom tillbaks <3

Skratt

Jag mins inte sist jag skrattade så mkt som jag gjorde igår på min mosters 40-års fest. Vilka tal! Helt sjukt:) hennes arbetskamrater hade tagit en uggla låt och skrivit egen text, sjukt roliga var dem...kommer gå runt och sjunga på den veckor, "Karin kan räkna upp till hundra, karin kan abc, hon tror hon är en sexatlet, en zumbaaprofet" efter att de hade kört sin grej så trodde jag inte att något kunde toppa det...tills min morbror helt plötsligt dyker upp med uppknäppt skjorta och en sjuk solbränna...ni kan ju gissa vem han föreställde;) och sen bara körde han, heeelt sjukt! Han hade skrivit om texten så den handlade om karin och hans kärlek till sin lillasyster. Har nog aldrig skrattat så mkt:D när han kom till refrängen kommer hans fru upp bakom i en tajt rödklänning och dansade:) de hade verkligen övat och det var helt perfekt! En liten del i den sjukt långa låten var " Karin om du säger nej till Jörgens säd i 60 år blir det dålig stämmning, Kärleken är större än allt". Ja herregud jag önskar att alla kunde få se hans uppträdande;) när han är färdig och kommer och sätter sig säger han till mig, du kanske ska överväga det här med bröllopet, vågar du verkligen? Haha vad ska dom hitta på då är min stora fråga? Och igår så saknades min bror och min andra morbror och de två är ju precis lika sjuka i huvudet...så frågan är, vågar jag bjuda dem på bröllopet? Hehe jag såg fram emot den här festen så mkt och jag lyckades verkligen att njuta av varje sekund, har lite svårt med det annars. Kvällen avslutades med dans och där var det ingen som höll tillbaka kan jag säga, såå kul! och att träffa min mammas kusin Åsa, som jag var med jätte mycket när jag var liten var jättekul och vi bestämde att ta en fika någon dag och jag och dennis var alltid välkomna dit:) det blev jag lycklig av kan jag säga:) (sitter och bloggar från paddan och jag fattar inte hur man går tillbaka i texten och fixar till stavningsfel, ni får ha överseende) igår vAr det även lekar, mitt lag krossade de andra lagen;) jag känner min moster kan jag säga;) oooh skulle kunna go on and on med hur roligt det var igår, men ska försöka avsluta nu:) Men bara en sak till...satan vad jag älskar de människorna som var med igår och nu vet jag hur man gör när någon fyller jämt, så alla vänner där ute, passa er;)  ( speciellt du sofia) hehe Nej nu ska jag lägga mig och le lite för mig själv! Later

Hello

Dags va? ;) Känner att ingen läser + att jag känner mig lite halv (eller väldigt) töntig när jag skriver här...Men är dock skönt att skriva av sig :P Vad har hänt sedan sist då? Jag har mest varit sjuk, feber hit feber dit...sjukt jobbigt men nu hoppas jag att jag får klara mig ett tag :) Det är väl det...näädå en massa har ju hänt...Både väldigt jobbiga saker och väldigt roliga saker :) Det jobbiga var att en god vän till familjen gick bort. Det resulterade i en resa och begravning på Åland, vilket var den vackraste begravningen jag någonsin varit på. <3 Tänker inte kommentera det mer då jag känner att det är för personligt och privat men jag kan säga att jag hatar cancer och att denna jävla sjukdom bara förstör allt i sin väg. 

Glad Lisa med sin bästa sommarkompis Lotten, skulle gissa på 5-6år...Innan cancer och allt vad det innebär...

Roliga saker nu då...Jag har beställt min brudklänning :) (och börjat den oändliga avbetalningen på den;) Det jag kan säga är att den är vit, med lite "bling" och ett pyttelittet släp :) Vill inte lägga upp bild ;) Men kan säga att jag är sjukt nöjd och jag längtar tills jag får ha den på mig!

Nu på lördag har min moster 40-års fest vilket jag ser fram emot något så jävulskt! ska bli jättekul:) Middag, drinkar och dans :) Kommer bli en kväll med många skratt har jag på känn :) Min älskade moster, vad skulle jag göra utan henne? Det är en bra fråga...Har filat på ett tal jag tänkte hålla(om jag törs, inte min grej), men det värsta är att jag antagligen kommer böla ögonen ur mig och då har jag ändå tänkt att det ska vara roligt ;) Men blir så känslosam när jag vill berätta hur mkt jag tycker om någon (?) Gråter var och varannan dag med dennis haha :) Jaja jag hoppas att jag vågar ställa mig upp, annars får jag skriva ut det och skicka det :P Sitter och lyssnar på Coldplay och känner mig allmänt gråtmild...blir lätt så med det bandet :) Vilka jag förövrigt ska se med min kära moster i sommar :)

Nä nu måste jag sluta skriva...blir ju inget av detta...ordbajseri....

LATER


RSS 2.0