Tisdag

Ännu en dag som gått...snart iaf. Idag var jag på praktiken som vanligt. Kort dag idag, slutade redan kl 12. Skönt! Imorgon ska jag vikariera hela dagen :) Skönt när man får bestämma själv. Jag ahr bestämt att vi ska göra praktisk matematik imorgon. Vi ska mäta olika saker ute, blir lite roligare för barnen då :) Dom har inte så mycket variation i deras klass, tyvärr! Så jag frågade om det var okej om jag gjorde det med dom imorgon, och det var det.

Har precis varit ute på promenad med Sofia och Linn, skönt! Nu ska jag strax möta upp Josse för en löprunda, ännu skönare! Var meningen att vi skulle boxas idag men får bli löpning istället:) Får se hur det går. Har lite lätt träningsvärk sen igår så kommer springa lite lätt stelt idag :P

Sista veckan på praktiken nu, SKÖNT! Har inte riktigt trivts under denna praktik. Lite jobbigt, är ju inte jätte kul att gå upp på morgonen då :S Men jag har lärt mig jätte mycket denna period, men det har inte varit lika roligt som de andra perioderna vi haft. Med roligt menar jag att på de andra ställena har jag blivit inspirerad och där de ställt krav på mig. Där jag varit nu har jag känt mig i vägen ofta och jag gillar inte deras sätt att arbeta. Jaja nog om det nu...


Ska klä på mig och gå ut och möta Josse nu! 



LATER


 

Härligt!

Vilket väder! Har ni säkert läst och hört 150 ggr idag men jag bara måste. UNDERBART!!!!

Idag har jag varit på praktiken. Va arg mest hela dagen kändes det som, jäkla ungar;) Måndagarna är alltid stökiga och det blir ju inte bättre av att det är jätte fint väder, inte en unge som vill sitta inne då :S Men nu är jag hemma iallafall :) Har varit en sväng uppe i Karslund med boysen (Dennis och Bonzo) Bonzo är helt överlycklig nu när snön är borta. Han springer fort som fan runt, runt, runt :) Som jag sa till Dennis "Det är en fröjd att se honom springa" man blir så glad av att se honom, goshund! Nu ska jag sätta mig och göra lite "frökensaker" ska göra ett test till imorn, några som ska öva lite extra på klockan så ska sätta ihop ett papper med lite olika uppgifter, KUL:P Måste också komma igång med mitt arbete som ska vara inne om ca 2 veckor...går sådär med det :S Orkar inte! Hatar den här kursen så jag har noll ork! Men bara att försöka att ta sig i kragen.

Men nu till något roligare! Ikväll ska jag och testa Sofias pass :) Träningsvärk? YES please! SKa bli spännande, har lurat med mig Anna också :) Skoj...
 Bjuder på en bild för att göra inlägget lite roligare ;)


Nä men mer än så här har jag inte på lager för stunden...

LATER


Kolla vad glad han är!

Nu får det vara nog!

Kanske skulle ta och skriva ett par rader här tänkte jag...Dennis har ju "gästbloggat" dom senaste veckorna..."Veckans lingon" är inte min idé utan Dennis... Han tyckte att det var ultra roligt så han fick hållas :)

Ja men vad vill ni läsa om då?? Jag är ute på min sista Vfu (praktik) Känns helt sjukt, läskigt osv. Men samtidigt jävligt skönt :) Om ett år (mindre till och med!) är jag fröken! Kan ni fatta?! Fröken Lisa, aa det låter wonderfull!

Jag kommer bli världens bästa! Har ju lärt mig av några av dom sämsta, så jag vet precis vad jag INTE ska göra... Nog om det, jag ska ju inte bli elak (med risk för att någon av dom skulle läsa detta)

Annars dååååå? Igår var jag hemma hos Josse och åt en bit mat och snackade en massa skit :) Mkt trevligt :) Hade även ciderprovning med de nya ciderna, cidersna, ciders,!?!?! (Va i hela) jag svensket lärare?! näää... Men iaf vi testade tre nya cider :) två nya xider, en som smakade svartvinbär (inte så god) och en som smakade passionsfrukt (god, men inte jätte) Och någon mer som jag inte kmr ihåg vad den hette...Mkt trevlig kväll iaf :)

Idag har jag jobbat, tränat och GRILLAT! :) Gott! Nu tänkte jag avsluta inlägget med det gulligaste jag varit med om på länge :)


två pojkar (klassens badboys) pratar med varandra:

Pojke 1: Jag har filmen fredag den 13:de hemma! (tycker att han är skit ball)
Pojke 2: Åh vi åker hem till dig efter skolan och tittar! (ännu ballare)
Pojke 1: Ah lätt........
Lång paus
Pojke 1: Det är bara en töntig sak...jag får inte se den för mamma...(skäms som fan och tittar ner i backen)
Pojke 2: Inte jag heller antagligen.
(jag skrattar ihjäl mig inombords)

Inte så balla längre, men oj så söta!

LATER

Lika Som Lingon!

Veckans Lingon's är följande:



Julian Assange aka en vidrig man (i alla fall till synes)



Sten Tolgfors aka sveriges halaste politiker, samt en vidrig man.


RSS 2.0