kväller

Äntligen är den här dagen slut! :) Har degat framför tvn nu ett tag, såg en naturfilm på ettan som hette "life" SJUKT bra...förstår inte hur dom lyckas att filma som dom gjort...typ legat på¨span i 100 år. Nu är det dags för "Treme" en serie om orkanen Katrina, sjukt bra! Med jätte mkt musik i :) (Serien går på kanal+) Beställde lite grejer på H&M förrut bla dessa skor
Blir nog bra tror jag :) Eller?
Måste bara säga att Dennis är världens underbaraste! Imorgon ska vi ha mysdag som startar med en frukost på Java (dennis bjuder) :P Sen följer en promenad/shopping tur på stan :) Kan det bli bättre? Imorgon eftermiddag blir det nog ett pass Bodycombat och sen raka vägen ut till monstren i Vintrosa som jag ska vara barnvakt till hela helgen :) Blir mysigt! Känner dock att jag inte haft en ledig helg på sjukt lääänge, Ska jobba två helger i rad på Mega nu också:( Men ska försöka vara ledig helgen jag fyller så jag kan fira lite :)

Spinningen var sjukt jobbig idag, men den gick över förväntan. Trodde att jag skulle vara mkt segare, så det var ju bra! Min kropp är helt förstörd nu, men det är det värt! Ska försöka gå på fler spinning pass men det är så svårt att få plats, alla vill spinna! Man ser verkligen vilka det är som alltid är och spinnar. Dom har ju svin taggade spinningskor och har sjukt smala ben...:) 

Nä nu är det dags för sängen.

Ska försöka fixa så att jag kan föra över bilder från kameran så bloggen blir lite roligare:) Vill även ändra desigenen igen :O)


LATER

trötter

Är så trött så jag håller på att dö! Började med träningen i måndags igen och min kropp mår efter det. Har träningsvärk ÖVERALLT! Men det är ju samtidigt skönt :) Har hunnit med ett pass functional moves, body combat och en sväng till gymmet med madde, vi simmade också :) Skönt. Idag blir det ett spinningspass :) Gött!

Idag har jag varit en sväng i skolan och sen så åkte jag direkt till posten och jobbade i ett par timmar... Men idag sa jag faktiskt nej till att jobba imorn. Jag måste faktiskt vara lite ledig och hinna med skolan, tenta om en vecka. Duktigt av mig iaf! :)

Nä har inte så mkt att skriva känner jag. Ska kolla på H&M nu och kanske beställa ngt ;)


LATER


felet på min tatuering är att banderollen inte sitter ihop på ett ställe

längst ut till höger...

Måndag

Har vaknat upp ur min koma nu! har sovit nonstop sen i lördags natt känns det som :S Mkt jobb blev det i lördags, började 10.00 och klev in här hemma 03.30 ganska trött var jag! Har ont i hela kroppen kan jag säga, men det var väl en bra erfarenhet nu vet man att man pallar med 17h jobb :) igår kväll drog vi ut till stugan och mös :) tände brasan och en massa ljus, underbart! Idag har vi tagit en kort skogspromenad och kollat filmer. Är hemma nu har ätit och grejat lite. Håller på och fixar iordning i vårat "tredje rum" vilket kommer att ta ca 2 år. Men det blir fint :) Har fått en säng i gjutjärn, sjukt fin, så nu får alla komma och sova över här :)


Tänker inte skriva något om valet mer än att jag är besviken, så byebye allt som handlar om politik, tänker inte bry mig något mer.

Imorgon blir det Nautilus hela dagen. Tänkte åka dit relativt tidigt och träna lite lätt och simma :) Skönt! Sen ska jag dit på kvällen igen och boxas, någon som vill få stryk? :) Ja så ser det ut..., Annat jag funderar på just nu är att jag vill tatuera mig igen :) Måste fixa till min gamla också, är ett litet fel som jag vill få korrigerat.

Nä nu ropar Dennis från TV-soffan, dags för lite slapp :)

LATER

Fredag

Äntligen! Bara två kvällar till med jobb, sen ska jag fan vara ledig! Idag ska jag och Bonzo åka ut till farmor och farfar och plocka svamp tänkte jag :) trattisar! :) Gott!

Det var väl kanske det jag hade att skriva...


LATER :)


Frågan är

om jag kommer kunna gå imorn. Func. moves kanske var det vidrigaste jag varit på på länge. En timme utan avbrott(!) (vattenpaus) och det var bara ben, rumpa, axlar och magövningar. Mina lår brinner! Helt sjukt utfallsstegen tog aldrig slut! Men det känns bra nu efter. Efter passet kom en tjej fram och fråga om det var första gången jag också var där, ja svarade jag då säger tjejen "jag trodde fan att jag skulle dö" Haha kul! Men det är sjukt hur snabbt konditionen och styrkan förvinner när man har haft ett uppehåll :( Kände mig hur klumpig och stor som helst. Inge vidare kul. Men som sagt nu efter känner jag mig jätte duktig! Imorgon ska jaag dit igen men då är det gymmet som gäller:)



aå här kände jag mig idag..........

Den andra stora frågan är hur mkt det regnade medans jag var och träna, sjuka mängder...


Nu är det slut på

SLÖET! nu jävlar ska jag fylla mina dagar med mer än tvtittande och dataknappande! Har varit i skolan en sväng nu, nu ska jag städa sen drar jag till Nautilus (numer actic) och kör en timma func. moves :) Är en träningsform som tränar hela kroppen och konditionen. Nu jävlar! Sedan storstädning och iväg tilkl jobbet...hoppas dock att jag inte behöver jobba till jätte sent. Vill gå ut ikväll med Fia och Linn :) Men vi får se hur det blir :) 





LATER 


tisdagsmys

Sofia gick nyss hem, har hunnit ut med B en sväng också. Mysigt med Sofia vare! kollade på idol och käkade kvällsmackor gjorde lite engelska uppgifter också :P Nu ska jag sooova men det är svårt utan Dennis :( är så van vid att h honom bredvid...


         

Min älskade Dennis! vad vore jag utan dig?


Godnight everybody


HÖST

Kom precis in från promenaden med Bonzo och det är verkligen höst ute idag! Jag vet att det inte är höst innan temperaturen ligger under 10 grader men idag känns det verkligen som höst! Det regnar, blåser och det flyger runt en massa löv som bonzo tycker är jätte roligt :) Goshund. Jag älskar verkligen hösten! tycker att det är svin mysigt när det börjar bli mörkare och kallare. Är så himla mysigt att tända en massa ljus och mysa. På Söndag (när jag äntligen är ledig) ska vi ut till stugan och elda brasa, äta god mat och mysa deluxe! läntar 




                                          

Nu har jag något att se fram emot idag också! :) När jag slutar jobbet ikväll så kommer fia hit och så ska vi ha en kvällsmat/plugg afton, hur mysigt blir inte det då?:)


Från och med nu ska jag verkligen njuta av hösten!

Later


Tisdag

I morse åkte Dennis till Stockholm, tråkigt! Men han kommer ju hem imorn kväll :)


Idag på schemat:

°Lång promenad med Bonzo

°Plugga

°Jobba

Mindre rolig dag kanske, men har man inte tråkigt så uppskattar man inte det roliga! Säger en tvättäkta fröken :)

Bonzo har den senaste tiden varit överjävlig! Han har tuggat sönder en lampkontakt, en HDMI kabel, Min skoluppgift, posten, en högtalare osvosv...Lite halv jobbigt! Har köpt nya tuggleksaker och ben, men han tycker att det är mycket roligare att tugga sönder våra grejer. Men det går väl över.

Imorn blir det nog Ritz med fia, Kul! :) Kommer ju uppskatta det mer eftersom jag har haft så tråkigt idag:P


Nä ska fortsätta kolla på Bert-den sista oskulden nu:)


LATER

Måndag

Ny vecka, sista jobb veckan, skönt! Idag har jag varit en sväng på Mega för jag glömde min tele där igår, klantigt! Passade även på att ta med min far så att han kunde köpa en jacka till mig i födelsedagspresent :) Jag är hur nöjd som helst med den en blå didrikson jacka :) Blir perfekt i vinter!


NICE? :)

Blev även bjudna på lunch (glömde nämna att Dennis var med) När vi kom hem hade Bonzo ätit upp våran post, det var något nytt...jäkla skit hund :) Dennis hade fått utbetalningskort från Csn som var i 200 bitar...vi fick tejpa lite och förklara på banken, som tur var så funkade det :)

Nu ska jag ta en tripp upp på stan och införskaffa mig en kalender och ordna upp mitt liv :) Börjar jobba om ca 1,5 h vilket jag inte ser fram emot men det är bara att kämpa på, tror att jag bara behöver jobba 2h ikväll, niiiice.

Nä ska dra mig nu...



LATER

Trött!

Först och främst Grattis Emma! :D

Är sååå trött 6 dagar kvar att jobba nu, börjar se slutet!

Idag har jag för ovanlighetensskull jobbat, idag på Mega. Efter jobbet åkte jhag hem till emma för lite födelsedagskalas :) Åkte hem ganska tidigt för att jag var så trött...och när jag kommer hem ringer Dennis syster och undrar om jag ska följa med på Zumba, sa jag nej? nej det gjorde jag inte...så har varit ivägf och tränat i en timme :) Det var jätte roligt men jag trodde att det skulle vara jobbigare, men skoj var det! :D Dock såg jag en fruktansvärd syn i speglen...mig själv, det är fan dags att köra sten hårt nu igen! Sommaren och förkylningen är förbi så nu har jag ingen bortförklaring så nu är det bara att pallra sig till gymmet! Skönt ska det bli! Imorn bit¨ti blir första passet :) Great! Nu jävlar, ska ju nå mitt mål detta år...mitt första mål sket sig ju men ska nå målvikten skit samma hur lång tid det tar!


LATER

Dåligt med uppdateringar

Meeen jag orkar inte just nu! Är genom förkyld och far och flänger (dvs jobbar ihjäl mig) from i morgon jobbar jag måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag(hela natten) jaa ganska mycket ska jag jobba...vore trevligt att lära sig att säga nej............... Det kan hända att jag dör, ska samtidigt hinna med i skolan och att bli frisk... Så kommer bli dåligt här ett tag till......Så vänner! Ingen idé att ni ringer och vill hitta på något de närmsta veckorna..för jag kommer att jobba när ni hör ett "BRAK" så är det antagligen jag som går in i väggen med ett brak....


:D


LATER


RSS 2.0