23/6

GRATTIS MACKE! :D 27ÅR :O






Dåligt med bilder på brodern :P


Söndag

Är sjukt seg och haft ont i magen i över ett dygn, skumt! Men det börjar lägga sig, skönt! Fattar inte vad det beror på, ätit något konstigt mån tro? :S


IAF... åkte hem från stugan i morse, skulle ju jobba...Men min mage ville helst sitta på toa så det blev inget med det...förlorade pengar som man aldrig får, känns piss! Men som sagt mår bättre nu!



Snart kommer Dennis hem! Och Han fyller 23 år idag! GRATTIS ÄLSKLING! 23år helt sjukt! När vi träffades så var du 18, en liten skit! LOVE YOU LOOOOONG TIME!

       

Vad tiden går, känns som om vi träffades igår! Mitt hjärta! KÄRLEK ;D

Ska städa lite här hemma, om jag orkar. Sen ska vi handla och baka till kalaset imorn:P Slänger upp lite bilder ikväll...

LATER

Fredag!

HÄRLIGT! :D Så jävla skönt att denna vecka är slut!! Nästa vecka kommer dock bli helt brutal på posten men det är då det :) Ikväll är det Postfest! :D De senaste veckorna har man hört detta i lunchrummet: Postis: Men du, hur dyng ska du bli på festen? Eller Postis: Fy fan vad jag ska dricka öl på festen. (Dessa "postísar" är 55+) Detta har varit det stora samtalsämnet den senaste månaden så det kommer nog bli hårt :) Men jag ska ta det lugnt! :D Har hört att en av gubbarna blir väldigt kramig så jag måste passa mig och vara på tårna hela kvällen haha :) En rolig sak som hände idag på posten var: Tobbe: Fyfan för ungarna som cyklar omkring med hörlurar i öronen! Dom hör ju inte ens när man tutar... Resten: Ja det är ju jobbigt, tar sån jävla tid... Tobbe (svin seriös) : Jaa han vinglade runt framför bilen, så jag var ju tvungen att köra över honom... Jag dooooog! inte lika kul nu kanske, men för kul var det :D hehe Nu ska jag försöka tagga till lite, kanske blir en löptur idag igen....eller kanske inte:P Sprang efter jobbet igår, det var inte lite varmt, det var asvarmt... LATER ps: min cykel har blivit snodd, jävla tattare!

Kväller

Ska sova nu...ligger i sängen med dennis iPod...lovar att uppdatera ordentligt imorn, om det nu är någon som bryr sig:) haha nä sov dags! Imorn kväll är det postfest! Spännande! På återseende!!

Mysig dag i solen

Med dessa två




Anna var sjukt avundsjuk på mina Allers! Med all rätt...

Och en bildkavalkad! :

       


       

Bonzo och Sigge busade som bara den. Bonzo har sovit sen vi kom hem, gosen! Sigge tog det stora benet och Bonzo det lilla, såg lite lätt kul ut :)

Vi åt hemmagjord grekisksallad med bröd till, svin gott! En härlig dag med andra ord!
Dock ringde min boss från posten så ska in och jobba resten av veckan, helgen på Mega och mån-tors på posten nästa vecka :S 10 dagar jobb i rad! Not lovely! Men pengar till mig!

Det verkar som om Dennis kommer in på sin dröm utbildning, dock i stockholm. Men förändring förnöjer? Verkar bli en spännande höst:)

Nu ska jag bråka lite med Dennis och så blir det nog en löprunda! Gick sjukt bra igår, min kondis var mkt bättre än vad jag trodde! GLAD blev jag! :D

LATER


Den senaste tiden...

har jag köpt en del...


Finns det hjälp att få?

Nu ska jag måla på ett ljustblått :) sedan duscha, lägga ansiktsmask och sedan sova!

God natt gott folk! Imorn väntas en ledig dag som ska spenderas med Anna och Jessica:D MYS


LATER

BONZO!

Han rullade! åååh min lille plutt världens duktigaste!! Nu kan han:

vacker tass

sitt

ligg

kontakt

varsågod

stanna

RULLA!

krypa står näst på listan på kommandon vi ska lära honom :D



LATER


Hurtbulle!

då är det dags för en löprunda innan maten...har ej joggat på 2334 dagar så om ni ser någon puckelryggad hagga i rosa jacka är det jag! ;) SE UPP!

Efter

7 liter vätska och en dusch börjar man känna sig levande igen, typ.


Har kommit på att jag vill åka på Arvikafestivalen! Vill se Robyn och Teddybears! Robyns nya låtar är sjukligt bra detsamma gäller teddybears så det skulle vara skit kul! MEN jag har icke råd. Emma betalar du så åker vi (?) ;)

Andra bra som ska spela är ju Oskar Linnros och shout out louds :D

Vi får la se hur det blir men det skulle vara skoj! :D

God natt gott folk!


LATER

KÄRLEK





                                  

gårdagen

för kul! :) Blev förfest/kalas hemma hos oskar först :) Elina hade gjort en sjukt god tårta, känner pressen inför nästa helg när dennis fyller :P Jätte god bål hade dom också :) Är sjukt sleten idag, man mår som man förtjänar om man säger så men efter en ipren och tre burkar cola zero börjar jag vakna till liv :)... Senare drog vi till Frimis, mkt kul! :) Slänger upp lite bilder :)



Jag och Spencer Pratt moahaha

       



       


Va roligt det är att äntligen ha en kamera! :D Var verkligen en underbar kväll igår! så kul!

Nu ska jag SOVA! :D

LATER

Orkar inte

vänta på att det ska bli kväll! vill på fest nu! är kanske för övertaggad så att det blir tråkigt ikväll? Näääää kul ska det bli! Bilder odyl kommer imorn! :D


LATER

Roooli

Jag försöker ofta se det roliga i allt, även allt tråkigt...Så jag läste min Allers häromdagen och läste ett avsnitt som heter "direkt ur verkligheten" om en tant som blivit rånad...när det är långa texter så brukar dom förstora en del som anses vara viktigt eller som gör att folk kommer läsa... i denna text var denna rad förstorad:


"Det var ett skrik något så fruktansvärt...Jag har provat någon gång efteråt, men jag har aldrig kunnat skrika så igen"

Hahahaha!?! Provat igen? Det hon tänkte på medans hon blev rånad var alltså " Oh jävlar vilket skrik jag fick till. Det måste jag prova igen...." En vecka senare "AAAAAhhh, nej så var det inte...Fan"


KNAS!


Helg!

Kände att mitt förra inlägg inte var jätte kul, men var tvungen att skriva av mig lite :P ÄÄÄnligen är det helg, mkt efterlängtad! Imorgon blir det morgonlöp och en promenad med Hanna... Det blir förhoppningsvis lite bilåkning i Annicas nya bil :) På kvällen blir det FEST va verkligen inte igår jag var på fest :) Oscar fyller 23 så det blir kalas och desutom så ska tjejerna ut så det blir förhoppningsvis en underbar och kul kväll imorn :D Men frågan är vad jag ska ha på mig! Har sveriges brutalaste bonnbränna...får bli burka eller varför inte en overall eller ett regnställ? ser förjävlig ut!

Dennis sa så här: Du borde gå på en spraytan...

Jag: Jaa

Dennis: Du ser ju förjävlig ut...(följdes av ett asgarv)

Ja men tack jag vet!
                                                             

men får väl bli t-shirt eller liknanden imorn :) ska prova med brunutansol, om det blir bra ska jag förneka att jag använt det :P

Åååh vad skönt med helg!!!!!

 
ser förjävlig ut men jag är glad ändååå.. är ju SJUKT brun på välvalda ställen nu ju!

LATER


Fb

som sagt så lyssnar jag på P3 på dagarna, tycker oftast att det är väldigt bra. Men inte idag, nej, nej...Dom har något på P3 populär som heter "styrelsen"...vilka jävla stockholmare! USCH hatar sånt! Dom pratade om att folk flyttar ut på landet mer och mer och att ungdomar säger nej till alkohol osv. allt detta tyckte dom var dåligt. Idioter! + att ena tjejen säger följande (tänk på att hon är 30+)" Om man inte har facebook så finns man ju inte lixom"

VEM ÄR JAG DÅ?!


och vem är "creddig" SLUTA hitta på ord som faktiskt inte står för något! Alla är "creddiga" enligt mig... Skärpning

Jobb + blomster

Fyy vilken vecka det har varit! Har gått ett nytt distrikt med 70 trappingångar och varenda jävel har fått post hela veckan så inte en enda har jag kunnat hoppa över, bra jobbigt! Är så trött så jag vet knappt vad jag heter :S Usch! Men sista dagen imorn, Wihooo! Sen en efterlängtad helg, gött!

Efter jobbet idag så åkte jag och farmor till Plantagen och köote blommor till balkongen. Det blev sketa fint!




       


Åkte även förbi Rusta och köpte ett parasoll :) Great! då kan man sitta på balkongen under dagarna också i sommar! :)

Lyssnar på P3 när jag jobbar och häromdagen var det tema "bajs" vilket inte kan vara annat än kul. Meeeen en sak som dom tog upp som jag hört förrut är det faktum att vi i sverige använder sjukt med toalettpapper. Om alla andra länder skulle börja med det dom också typ nu, skulle all världens skog vara slut tyyyyp nu... Hmm tänkte jag då.. hur ska vi lösa det då? någon som har något förslag? Förslagen som kom upp under programmet var:

-  Vänster handen

-  en sk "slickepott" som man efter torket kan skölja av

-  vatten

-  mossa

Väldigt intressant... meeen alla vänsterhänder skulle vara ganska äckliga, vattnet kanske skulle ta slut och tänk om man använder fel slickepott när man ska baka? usch säger jag bara...Hur ska man förvara mossan? i en påse? inte miljövänligt det heller.... hmm vi får börja med bidéer...eller vad det nu heter :) 

Aaa det var vad jag funderade på när jag hörde detta:P


Nej nu ska jag gosa med mina djuuuur!


Later


Mberg

Då var det kväll igen då...surt, vill inte sova och vill verkligen inte gå upp kl 6 och jobba på Posten :S Men pengar behövs! dagen idag har inte varit den roligaste kanske, stadat och promenerat mest men dagen förgylldes av en liten tripp till Mberg med Madde :) Men hittade dock inget, nästan. Blev en massa krimskrams:P

                   
Fina ringar, den stora blå är jag kär i! Den kommer vara med mkt i sommar har jag på känn :P Sedan blev det lite örhängen och armband, gillar det i guld med döskallarna, ska nog ha det som fotlänk :)


Va på jakt efter en massa kläder, men det blev inget :( tråkigt. Men får ju mitt paket från H&M i veckan :) Så jag får hållas till tåls! :P Nu ska jag borsta håret och sedan blir det sängen för min del!


Later♥


Måndag 7/6

Måndag, ny vecka! Härligt! :) Har varit ute och gått ca 9km med Hanna och så har jag redan hunnit med 2 promenader med Bonzo :)

                                          
Gos Vovvs! Lovade ju bilder från i helgen här kommer dom:

                          
Solbränd? jag? Neeej

                    
      Fina syster!                               Malin och raggarPappa


Jag, mormor, moster

                         
Grillkväll hos farbror                             hundra hundar :)

Fan det tog över en halv timme att föra över bilderna, seg dator?

Nu ska jag slappa lite!

Later


Testing, testing

Testar att blogga från Dennis iPod, går ju faktiskt bra:) tror jag iaf...idag har jag jobbat på mega, mindre kul när det är så fint väder... Efter jobbet drog jag ut till min farbrors stuga där hela tjocka släkten höll hus, nästan iaf:) blev mys och grillning:) två andra hundar hade bonzo att busa med, nu är han sjukt trött det får bli lugna gatan för hans del imorgon;) ska ta och lösa korsord i min allers nu:) ja just var en rolig text i tidningen som jag skulle dela med mig av, det får bli imorn va så jobbigt att skriva med ipoden... Kommer även en massa bilder från helgen imorn:) Matti

Student!

Nu bär det av mot Lundby! Lillsyrran tar studenten... ojoj vad tiden går fort!! :D:D



Lovely!

STATUS PÅ STEGMÄTAREN: 21040 DET NI!! :D:D:D

Blir ett kort inlägg ni får hålla er till tåls till imorn då jag ska skriva om det roligaste jag läst i en tidning, typ någonsin...Allers jag säger bara det!;) Nu blev förväntningarna skyhöga kände jag, men det är kul...(kanske bara Amanda som kommer skratta, men har ju gjort någon glad:P)

Idag var det en röv dag på posten, fint väder dock det gillar jag!

Nu har jag tagit en promenix med hanna och ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för en kväll på stan, MYS! :D


LATER


Äntligen!

Fick hem min första Allers idag, någon som är avundsjuk? bara att erkänna!


Idag har jag jobbat på Posten och spelat korpen match i fotboll, kul! Är fruktansvärt dålig dock, men kul ändå! :D


Status på stegmätaren: 16820 rätt bra en dag som denna...Imorn är målet över 20000 steg :)

Har faktiskt inte mkt att skriva idag känner jag... så¨det får bli ett kort tråk inlägg:)


Later

Dagens fundering

Kommer svenska låtar som görs idag, vara bra om 20 år? Lyssnar på 80-talets diamanter på spotify och jag måste säga att det inte görs så bra svenska låtar idag, har jag fel? (jag menar alltså låtar på svenska) typ: Canelloni macaroni, kall som is, jag blir hellre jagad av vargar osv osv...låt oss inte glömma bra vibrationer med Kikki Danielsson...


tänk denna text:


campamiora fiuggirola
quattro staggioni
marinara capriciosa
kan inte låta bli
jag blir fascinerad
känner hunger, känner törst
det gör mig passionerad
det gör mig fylld av lust

Nä, det görs inte sådan kvalitet musik längre...

pescatore vesuvio
la bousola pompei
åååå ååå ååå ååå ååå
vad ni frestar mig

Lasse Holm is the SHIT



LYCKLIG!

FY fan! Gick in och kollade min student mail! JAG KLARADE TENTAN!!! JAG DÖÖÖR! det trodde jag inte!


IKVÄLL BLIR DET FEST!....ska dock jobba kl 7.20 imorn så det blir fest till 20.00 :P

Ett tips!

Om du vill att dina hörlurar till telefonen eller varför inte ipoden ska lukta gott, gör följande:


Tvätta i jätte mkt mjukmedel

40grader

avigsidan ut

tvättas med liknande färger

Detta gjorde jag... Så om du vill ha ett par glänsande härligt doftande hörlurar gör likadant du också! Det funkar...Kanske

På tiden?

Jag vet, sjukt dålig uppdatering! Men nu så! Skolan slutar idag, så nu får jag tillbaka mitt liv! FINALY! De senaste veckorna har varit fyllda med stress, ångest och magont. Äntligen så kan man andas ut...eller kl 16.00 är skiten slut! Den senaste tiden har jag pluggat, pluggat och så har jag pluggat lite...närå men nästan så... Förra veckan bestod också av jobb på Brunns, stugan, och barnvaktande :)

Nu ska jag återigen plugga det sista!


LATER

RSS 2.0