Tvätt

Sitter här med amanda, hon mår piss... jävla katter blir lite halv trött på dom ibland men det är ju mina gosisar.. Vi har varit och fikat på vardagsrummet här på väster, för gott. Åt morotskaka som va jätte god! Vi har bestämt planerna för ikväll, blir indigo istället för middag här hemma:) får se om vi får bord annars blire någon annanstans, men har aldrig ätit på indigo och alla säger att det är jätte gott så jag håller tummarna:)

Nu ska vi dra upp på stan igen, ska försöka att inte köpa något idag :) bara skor till dennis om jag hittar några:)
 
Judas och priesten:)

mina bebisar.

God morgon!

Amanda "snarkarn" Malm ligger här bredvid och säger hej! Lät som om hon dog 54 ggr i natt, gjorde sjukaste ljudet:) Men hon är vid liv!

Idag blire tvättning får se om det blir att sitta i sekritariatet på Ösk matchen men vet inte än..

Ciao

Footloose

Footloose, footloose....footloose... ända jag kan, men det kan jag bra!
Jaaa musikalen va ju bra och så fast pappa satt o rapa vitlök i min högra näsborre.. Härliga killar va ju med o dansa o så då så man blev ju inte uttråkad iaf..:)

Mer tänker jag inte skriva om den men bra va den.. SE!

Nu sitter jag och amanda o dricker en lite bira... smakar balle men det går ju ner (haha) jadååå...
Men dagen har varit lång och väldigt bra.. Började med att jag och amanda åt lunch på creperiet, första gången mkt gott! Sen slutade dagen med att jag kom hem med jätte mkt kläder som jag inte alls planerat att köpa... men nu är jag fin:) Blev ett par jeans, 2 t-shirts från Gina, Ett par ankelboots från din sko och två t-shirts till älsklingen..han blev kanske glad.. han har på sig en nu iaf..bra dag på stan med andra ord. 

amanda sitter och vill ha datorn så försöker dra ut på inlägget så mkt som möjligt för att jävlas... moahaha... Hon ska sova här inatt, får se om hon vaknar imorn....(lät som jag skulle ha ihjäl henne men neej) Hon är ju allergisk mot katter och jag har ju en hel farm så får se hur det går, ska kolla hennes andning en gång i timmen så det ska nog gå fint:) Ja ska försöka få i mig falconen jag har här framför mig sen blire väl sova snart... sista saken bara...
jag hatar hatar hatar ÖL! smakar avslagen piss med humle... 

NU KOM DENNIS!

BYEBYE! 

Oprah

såg den här filmen för några dagar sen på oprah...
http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0

Kolla på filmen, helt underbar och hemsk på samma gång..

Dom har fått ett till barn nu:) Blev glad när jag hörde det..

God morgon

Morgon stund har guld i mun!
Man blir så glad när någon ringer kl 8 och säger:
"Du måste låsa upp din dörr jag kommer inte in"..
Jag: Va?!? okej, men vem är du? (min första tanke: DET ÄR RÅNAREN FRÅN IGÅR OCH HAN VILL IN..ÖPPNA!)
Han: elektrikern (som om jag va helt blåst, borde jag ju veta!...njaa)
Jag börjar bli riktigt förvirrad
Jag: Men vart är du?
Han: Utanför, jag fick en nyckel men den visade sig vara fel..
Jag: Vilken gata är du på?
Han: Nr 55
Jag: Då är du inte hos mig...
Då börjar det gå upp för honom att han ringt helt fel tjej i helt fel stad..
Han(låter gråtfärdig): Men oj jag har ringt fel..
Jag: NÄHÄ!?!? det tror du inte... 
Sen blev vi trevliga och sa hejdå...
Jag som hade tänkt att sova lite längre idag men som vanligt blir jag väckt eller är pigg som en lärka kl 8...hårt liv.

Idag kommer Amanda!! Ska hämta henne vid tåget sen, mys. det blir lunch, stan och massa prat.. Sen ikväll blir det footloose:) Hoppas den är bra, gillar inte filmen så värst, men det är en sån film jag ändå sett 73879387 ggr... Men anledningen till att jag inte gillar den är nog att huvudrollsinehavaren Kevin Bacon.. har ngt emot honom..Bacon vilket namn... Hej jag heter Lisa Skinka, är ju som upplagt att folk ska hata mig... Men blir nog bra ikväll, är ju roligt med dans:)

Men nu ska jag nog försöka trycka i mig lite frukost..

Pusshej

Här kommer jag!

ojoj typ 3 inlägget idag. Blondinbella du kan känna dig hotad, jag är här för att sno din plats.. har gjort en tidslinje..nu blogg dag 2... om ett par veckor ringer nog expressen och vill höra min åsikt om något väldigt intressant, lagom till nästa säsong av let´s dance är jag sveriges största blogg drottning och såklart blir jag tillfrågad.. jag åker inte ut typ andra omgången utan jag vinner! helt chockad men så äre...ja sen är det ju inte så långt från let´s dance till att bli stadsminister.. känns bra nu mitt liv är under kontroll..

Peace out

GOS.

Priest!Älsklingen. Ligger här bredvid och gosar.Priest! Älsklingen. Ligger här bredvid och gosar.

RÅN!

fyfan de har rånat handelsbanken på ekersgatan läskigt! dom har typ spärrat av hela väster.. när jag kom hem från stan förrut så stod det en stor polis piké buss utanför på gatan...mystiskt kanske är någon av mina grannar som råna..

skola, stan, nya skor!

Hallå!

Idag hade jag min första uppgift på min nya kurs, gick sådär. Fick G ++ vad det nu betyder känns som jag lika gärna kunde få Vg menmen..Uppgiften gick ut på att vi skulle läsa högt ur en bok..jag blev svin nervös när det va min tur.
fattar inte varför kunde typ texten utantill men jag stakade och hade mig inte alls bra. jag är lite av en tönt...men nu är det gjort iallafall känns bra. Nu har jag nästa uppgift på tisdag och då ska vi referera ngt, vet nte riktigt vad jag ska ta..men det löser sig. Åkte upp på stan efter skolan och kollade lite och som alltid när jag går själv så springer jag typ runt och velar som en tok men det blev till sist ett par adidas skor, såna som är lite högre och så va ränderna rosa vilket passar mig utmärkt(?) blir som när jag va mindre när jag hade en fix idé att jag varje dag skulle ha på mig något som va rosa hehe. Men jag tror att jag är nöjd med skorna dom är fina som fan men ville igentligen ha dom som är i silver (ej brons som alla har) men dom fanns inte i min storlek någonstans:( så jag får nöja mig med dessa :) låter som jag inte gillar dom men det gör jag :D

Nu ska jag slappa ett tag sen stäääda! amanda kommer ju imorn så det måste vara jätte fint! och så blir det middag har på Lördag så måste fixa lite :)

PussHej

Utkast: Hallå alla ...

Hallå alla som är intreserade för mitt liv!

Jag har insett att jag kanske skulle ha en blogg.
Läser ständigt Maddes, Emma&emmas, sofias och blondinbellas(haha)! Så nu är det fanemej dags!
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om men något intressant ska jag nog skriva ner!

Tänkte berätta om min fab helg med dennis, fia och david i stockholm.. Helt underbart va det! Vi shoppade som fän, rockade på ac/dc och mös allmänt. Träffade även amanda och kajsa. Så nu till helgen kommer amanda hit och lyser upp vår trista vardag, ska bli så mysigt! Det blir middag, mys och gustavsvik! Härligt!

På fredag blir det även footloose med alla syrror ska bli mysigt, innan blir det middag.

Det kommer helt enkelt bli en kanon helg!


Känns bra att ha skrivit sitt första inlägg, lite skumt... vem vill veta vad jag ska göra i helgen? men ändå, jag får skriva av mig! Så får avluta nu, segersten väntar spänt att få läsa mitt allra


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0