Fångarna på fortet

Kollar lite smått på fångarna på fortet, det ända som saknas är en portion "flygande jacob" och en påse gott och blandat då skulle verkligen 90talets myskvällar gå  i repris :)


Idag har jag jobbat och varit på mberg med Madde :) MYS! kul att träffa henne, var ett tag sen...

Hade en väldigt rolig konversation idag på jobbet:

Jag och Johan hjälptes åt idag med ikea och biltema kataloger och Johan frågar mig...

Johan: Hur många behöver vi ha i dom här tre trappuppgångarna?

Jag: Ja, vi måste ju iallafall ha sex i varje uppgång...........

Johan: Men jag orkar inte ha det i alla tre (asgarv)

Hahaha

Är det bara jag som ALLTID får saker att låta snuskiga? Var som den gången jag sa att bartendern inte var mjuk någonstans.......kan ju missuppfattas....säger då det hehe

Men iallafall....

Imorn ska jag och Dennis hjälpa pappa på hans jobb, på fredag blir det afterwork och fira att dennis slutar på posten :D Lördagen består av jobb och party på kvällen :)

Nu ska jag kolla runt lite och bege mig ut till Lundby och träffa FIAAAAAAA!!! :D:D:D

LATER

Bara dum i huvudet?

har haft lite yrsel anfall den senaste tiden, eller ja två gånger...Igår på jobbet så kom det från ingenstans. Detta hände...


Jag drog in i en dörr och korsade golvet svin snett... (var som om jag kört irländskafton ni vet)

Kommer knappt ihåg vad som hänt efter...nästan så att jag svimmar
 
(som vanligt garvar jag åt mig själv efter)

Läskigt...

Va lite orolig men det visade sig att jag hade knutar i nacken som ströp blodflödet till huvudet... så kan stryka

gravid
högt/lågt blodgtryck
hjärntumör
och enbart dum i huvudet (eller?)
Från listan på möjliga orsaker.... :D

Nystart

Dags att börja blogga igen! Min dator har pajjat med alla bilder odyl känns piss. Men har en ny bärbar som är mongo men ska försöka skriva utan att den raderar allt (vilket har hänt 2 ggr)

Livet rullar på. Har jobbat i 2 veckor nu sen jag hade lite ledigt. Ganska jobbigt på posten nu om man säger så. Tänker inte gå in mer på det :) Mycket att se fram emot just nu! Det är kul :) Sofia kommer hem idag, som jag har längtat! helt sjukt. Talade med hennes pappa och dom ville ha henne för sig själva idag så jag vågar inte ringa:P Tar det imorn :)

Sista veckan på jobbet nu! Så skönt! Nästa vecka drar skolan igång, det ska bli jätte skönt bara 3 terminer kvar nu! CRAZY! sen är jag färdig lärare, hur sjukt är inte det? Dennis börjar också skolan i stockholm på måndag. det känns som om att det kommer att bli en spännande höst. Jag har fått erbjudande att jobba på posten september ut och försöka plugga samtidigt...vi får se hur det blir med den saken...skulle ju vara kul med lite extra cash.


Blir ett kort första inlägg lite mjukstart :P


LATER

Dålig uppdatering jag vet!

Det kommer en uppdatering om sommaren senare :) Semester just nu iaf! Och idag bär det av till Stockholm och SONISPHEREFESTIVAL! det största som hänt Sverige i festival väg! Det kommer bli för grymt!!!! :D:D Lääängtar till imorn!!

HERRÅÅå 

RSS 2.0