Uppdatering!

Fasen vad det har varit "full rulle" i flera veckor nu! Mkt inskolningar på jobbet, varit och flängt och haft pissigt ont i ryggen. Men nu är det nästan färdig inskolat på jobbet, ska inte flänga något förens nästa helg och ryggen verkar repa sig väldigt bra :) Har gått hos en sjukgymnast i ett par veckor nu och det känns mycket bättre. Var tydligen en "platta" mellan typ rumpan och ryggen som satt snett på både höger och vänster sida...Han, sjukgymnasten visade på en anatomiskkropp vart denna "platta" satt...inte fan såg jag någon platta, så jag har ingen aning om vad det är som gjort så jävla ont, men plattjäveln verkar vara på plats för nu iaf :)
 
Förra veckan var jag och min moster på Coldplay. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag grät, skrek, sjöng, dansade och skakade i bena så jag knappt kunde stå. Fattar inte hur mycket man kan älska musik :S + att vi stod längst fram och nästan kunde ta på Chris :P  jag vill väldigt gärna ta på honom...det är ju också underligt, varför lixom? Tar på människor hela dagarna utan att bry mig, men Chris han vill jag väldigt gärna TA PÅ...märkligt. Och desutom är jag snart gift, jag kan ju inte ta på andra män då inte ;)
 
Jag och min moster hade tagit in på ett hotell i Hägersten, det var "fint". Var då tvungen att åka tunnelbana, gillar inte riktigt det. Men det var roligt denna gång, dock är jag glad att jag inte var själv då det blev heeeelt jävla kolsvart när vi åkte under jord. Först tänkte jag "vafan" sen efter ca 3min kom paniken och jag bröt ihop totalt...i ett asgarv! Killen mittemot mig dog också av skratt efter att jag vrålat "Vad är det för fel på stockholmare, ingen reagerar"...Såg framför mig hur lamporna skulle tändas, jag tittar åt sidan och min moster har blivit halshuggen. Men vi klarade oss, som tur var!!
 
Det var meningen att det skulle vara en massa bilder här, men det vill inte funka och mitt tålamod är på 0 så tar det en annan idag.
 
 
Lite bröllopsuppdatering dåååå...Idag fick vi hem menyerna, blir sjuktgott! + vad hela kalaset kommer kosta, inte såååå farligt, trodde att det skulle bli värre :) (men väldigt mkt pengar dock) Igår var jag, Dennis, Oskar och Elina runt och kollade på kostymer till herrarna. Hittade SVINsnygga som köptes, så nu är Dennis klädsel nästan klar, skönt! Fyfan min mage bara pirrade som fasen och jag började nästan böla när jag såg hur snygga de blev och jag utbrast "FATTA ATT VI GIFTER OSS SNART". Ja, fatta, sjukt ju om en månad är jag fru Halldin, gift med världens bästa kille som jag älskar så att det gör ont. Blir helt bölig när jag tänker på det. Jag kommer att få spendera resten av mitt liv med en människa som jag älskar och som älskar mig. Oh herregud kom nästan en tår nu. Men först är det en massa som ska fixas. Imorgon ska vi iväg och fixa en tårta, det ska bli spännande :)
 
Nu blev det mkt text! Hoppas kunna lägga upp bilder imorgon! (om jag inte är i stugan)
 
LISA + DENNIS = SANT

Kommentarer
Postat av: Annica

Åh nej vad gulligt lisa + dennis = sant. Kändes som man var liten haha :)

Postat av: Segersten

Åh, börjar ju fan böla jag med nu. Gulliga ni!
Och inte blidde det någon tårta eller stuga igår:)...

2012-09-09 @ 14:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0